RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a câştigat Cupa Minerul 2011 – GALERIE FOTO

/ 7 august 2011

Patru echipe gorjene, Minerul Jilţ Mătăsari, Jiul Rovinari, Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Motru, şi-au disputat la Motru trofeul cu care a fost dotată ediţia din acest an a Cupei Minerul.

Jiul Rovinari a fost cea care a ieşit învingătoare după primele două zile de confruntări, odată cu trofeul pus în joc câştigând şi dreptul de a juca duminică în compania primei echipe a Pandurilor, care va juca astfel un meci amical înaintea meciului cu Dinamo din etapa a III-a a Ligii I.

În prima zi, vineri, Jiul Rovinari a trecut, după loviturile de departajare, de Minerul Jilţ Mătăsari cu scorul de 5-3, la finele timpului regulamentar de joc scorul fiind egal, 1-1, Niţu deschizând scorul pentru mătăsăreni în minutul 7, Tudorache egalând pentru Jiul în minutul 30. A doua partidă a opus echipa secundă a Pandurilor  celor de la Minerul Motru. Fărcăşanu a deschis scorul pentru echipa a doua a Pandurilor, iar Gavrilescu a stabilit scorul final la 2-0 trimiţând Pandurii II în finala Cupei Minerul alături de Jiul Rovinari.

Sâmbătă s-au disputat cele două finale, Minerul Motru câştigând locul 3 după ce s-a impus la penaltiuri în faţa celor de la Minerul Mătăsari cu 7-6. Buciuman a deschis scorul pentru Minerul Motru, iar Luca a egalat pentru mătăsăreni.

În finala mare s-au înscris cele mai multe goluri, Jiul Rovinari câştigând trofeul după ce a învins pe Pandurii II cu 3-1. Daviţoiu a fost cel care a deschis scorul în minutul 23, iar Gavrilescu a egalat chiar înaintea pauzei, în minutul 45, însă Jiul Rovinari a fost nevoită să joace două treimi din partidă cu un om în minus după eliminarea lui Nae Stanciu din minutul 35. Lipsa unui om nu i-a încurcat însă prea mult pe cei de la Jiul, care după pauză au mai înscris de două ori prin Lăcătuşu, în minutul 51, şi Văcaru, care a stabilit scorul final în minutul 75.

În afara trofeului acordat echipei învingătoare, organizatorii au mai premiat şi golgheterul competiţiei, pe Cosmin Gavrilescu  de la Pandurii II care a înscris 2 goluri, dar şi pe cel mai tânăr jucătorcare a participat la Cupa Minerul 2011, Ionuţ Schinteie de la  Minerul Motru având doar 15 ani.

Duminică, de la ora 18:00, Pandurii Târgu Jiu va juca un meci amical pe Stadionul  „Minerul” din Motru contra celor de la Jiul Rovinari, câştigătoarea Cupei Minerul 2011. În iarnă, într-un joc amical disputat pe zăpadă la Rovinari, Jiul a învins cu 2-1 pe Pandurii, Şoşoi şi Fotescu punctând pentru rovinăreni, în vreme ce pentru echipa lui Grigoraş marcând brazilianul Cardoso.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.