RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fometescu: „Mi-ar plăcea să mă întorc la Târgu Jiu”

/ 4 august 2011

Claudiu Fometescu a fost prezent la campul de baschet de la Târgu Jiu. Întrebat de ce nu a ajuns până acum să joace la Energia, baschetbalistul a fost diplomat şi nu a dorit să comenteze prea multe. Poate în ceasul al 12-lea se vor trezi şi oficialii de la Energia şi-l vor transfera pe Fometescu…

Claudiu Fometescu mai are de gând să joace un an baschet după care se va dedica antrenoratului. „Viitorul meu este în baschet, cu siguranţă. Ca jucător mai pot un an-doi, în Bucureşti şi după aceea vedem dacă pot să fiu antrenor”, a comentat astăzi Fometescu. Acesta a mai spus că deocamdată nu a fost ofertat de către cei de la Energia. „Pentru mine discuţia cu Energia e foarte simplă, nu am vorbit cu nimeni de la Energia. Mi-ar plăcea să mă întorc la Târgu Jiu, dar nu depinde de mine şi de un anumit factor. Ar trebui ca eu şi conducerea clubului Energia să avem ceva în comun. Deocamdată nu am avut prea multe în comun”, a spus Fometescu.

Referindu-se la campul de la Târgu Jiu, Fometescu era încântat de faptul că a stat de vorbă cu Vlade Divac. „Am discutat cu Divac. Oameni normali, deschişi baschetbalistic vorbind. E un monument. E greu să expun în cuvinte ce înseamnă Divac. Cu siguranţă aş vrea să înţeleagă toată lumea că este un eveniment extraordinar la Târgu Jiu şi mă bucur că este la Târgu Jiu şi nu e în altă parte. Să sperăm că se va putea realiza an de an, indiferent cine vine. Trebuie un pic de continuitate la Târgu Jiu pentru că viitorul e aici, pe teren,la copii. Echipa Energia este vârful aisbergului, baza este undeva sub apă”, a încheiat Fometescu.

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • clau spune:

    Cum sa vina Fometescu Claudiu in cloaca asta pastorita de toti neica nimeni. Nu vedeti ca aici se promoveaza tupeul, nesimtirea si incompetenta.
    Fometescu este un caracter, un om care a facut cinste judetului Gorj, maestru emerit al sportului si fost jucator de nationala.
    Laurentiu Raut de ce nu are loc in conducerea clubului sau ca antrenor secund ?. De ce domnule Ciurel ???????? A, nu are loc de Radu Stroescu !
    Domnilor cu functii de decizie care finantati echipa, luati masuri si promovati un sport curat prin competenta si corectitudine..
    Domnule presedinte Calinoiu, domnule primar Carciumaru, domnule director de la C.E.Rovinari, domnule Cumpanasu, vedeti pe ce cheltuiti banii ca sunt banii publici dar si ai celor ce trudesc in minerit.
    Si uite asa cainii latra ursul merge si noi ne umplem de penibil.
    Si inca ceva, chiar daca deviez de la subiect – Gura Targului spune ca echipa de baschet pleaca in cantonament la Cheile Butii . Excelent pentru acesti sportivi minunati dar cine organizeaza si cu ce bani ?

    • bbb spune:

      vezi sa nu ti sara sapca din cap cand tastezi……fometescu dupa parerea mea e unul din cei mai buni conducatori din tzara…….sau a fost…….totusi……are 39 de ani…..totusi nu cred ca oamenii de la echipa au sa i dea un salariu de 3 4 mii de euro….sau ce pretentzii financiare are……hai sa nu ne mai aruncam cu acuze daca nu cunoastem situatia….

      • clau spune:

        Amice bbb, tu vorbesti din carti frate.
        Daca citesti pe diagonala e problema ta sau poate nu stii sa citesti.
        Omul vrea sa se apuce de antrenorat!!
        Iar daca sti prost stai acasa !

  • bbb spune:

    Alo Finantele, Garda Financiara, Politia se pare ca aveti de lucru pe la clubul ENERGIA.

  • justitia spune:

    waw a aparut BALBAITUL.Claudiu nu a avut mereu 39 de ani si tot n-a fost dorit la echipa,acum doreste sa fie antrenor si tot nu este luat in seama (cu exceptia adevaratelor staruri care ne-au vizitat de curand orasul).SA MA ANUNTI CAND INVETI si celelalte litere ale alfabetului,cum ar fi C,D,etc.Spor la carte BBBBBBBBBBBBB

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.