RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Divac asaltat de gorjeni

/ 4 august 2011

Vlade Divac a fost oaspetele de gală al zilei de astăzi în cadrul campului de baschet de la Târgu Jiu. Fostul mare baschetbalist a stat timp de o oară alături de puştii care participă la Star Camp şi a făcut de toate: a dat sfaturi, s-a pozat alături de toţi cei care l-au solicitat şi s-a jucat puţin cu mingea de baschet spre plăcerea tuturor.

Deşi este o vedetă internaţională, Vlade Divac este un om oarecare în viaţa de zi cu zi. Astăzi baschetbalistul a fost prezent printre copiii prezenţi la campul de la Târgu Jiu, acolo unde a dovedit că este foarte ataşat de copii. „Şi eu am avut acelaşi educator şi antrenor ca şi voi. Trebuie să ştiţi că în viaţă totul e posibil. Nu trebuie să vă gândiţi că trebuie să fii născut în Bucureşti, Los Angeles, Paris ca să reuşeşti în sport. Important e să aveţi credinţa în voi, să faceţi antrenamente cât se poate de mult, să învăţaţi foarte mult şi să fiţi disciplinaţi. Vă mulţumesc pentru prezenţa voastră” a fost mesajul lui Vlade Divac pentru copiii participanţi la camp.

Apoi, fostul baschetbalist a avut sesiune de autografe şi poze, după care a trecut la muncă. A luat o minge de baschet şi a încercat să dea coş de la centrul terenului fiind cu spatele la panou. Nu a reuşit, însă a fost aproape. Divac a trecut apoi la panou şi a trimis de câteva ori mingea prin coş spre deliciul celor prezenţi. Atmosfera s-a încins imediat după ce copii au cerut în cor un slam-dunk de la Divac. Acesta, a zâmbit după care a luat un copil în braţe pe care l-a ridicat în sus pentru a efectua procedeul solicitat de copii. Într-un final, Divac a părăsit campul făcând promisiunea de-a se reîntoarce şi la anul la locul faptei.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.