RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Divac printre gorjeni

/ 3 august 2011

În această seară, Vlade Divac a ajuns la Târgu Jiu. Fostul jucător al celor de la LA Lakers va fi prezent mâine dimineaţă de la ora 10.00 la stadionul „Municipal” unde va participa la campul de baschet, aşa că cei care doresc să-l vadă pe sportiv o pot face mâine dimineaţă.

Vlade Divac a fost aşteptat ca un oaspete adevărat la Târgu Jiu. A fost primit în Sala Maură de la Prefectură, acolo unde a şi fost organizată o conferinţă de presă. „Vlade Divac este o legendă vie a baschetului mondial. Cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor din Serbia”, a spus Horaţiu Gorun, completat de Marcel Romanescu: „Este o onoare să-l avem printre noi pe acest mare sportiv”, a spus şi subprefectul de Gorj.

Divac a mulţumit gazdelor după care a făcut o promisiune. „Mulţumesc celor care ne-au invitat pentru a fi prezent la acest camp. Ideea campului este una excelentă, iar eu o să sprijin această acţiune pentru a rămâne una de tradiţie. Poporul român s-a făcut cunoscut în lume prin sport, eu îl ştiu pe Ghiţă Mureşan din NBA, dar şi pe Octavian Morariu cu care sunt bun prieten. Sunt pentru prima dată în România şi îmi place aici”, a spus Divac.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cineva spune:

    Ce nu intelege un om simplu ca mine este faptul ca organizam o actiune la care este invitat un mare jucator al lumii , un mare om , si la terenuri nu au fost macar jucatorii Energiei , nu mai vorbim de Nikolici antrenorul , nimeni din federatie , nimeni…!? Nu inteleg , daca pt. voi Vlade nu inseamna mare lucru il mai invitati?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.