RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş la Steaua ?

/ 3 august 2011

Gigi Becali a anunţat că-l vrea pe Stojan Vranjes şi se pare că l-a luat pe Vlad Chiricheş. Cel puţin presa centrală anunţă transferul acestui fundaş care este legitimat la Pandurii şi care actualmente se află sub comanda lui Victor Piţurcă la echipa naţională.

Vlad Chiricheş este una din „comorile” Pandurilor. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este dorit insistent la Steaua, echipă care ar fi de acord să-l lase pe fotbalist să joace la Pandurii până la iarnă după care să-l ia definitiv. Astfel, presa centrală anunţă că fundaşul Pandurilor a semnat deja contractul pentru următoarele cinci sezoane şi că va ajunge la echipa roş-albastră după finalul turului.

Contactat telefonic, antrenorul Petre Grigoraş susţine că nu ştie nimic. „Nu ştiu dacă Vlad va juca la Steaua, nu ştiu dacă a semnat. Eu ştiu că e la echipa naţională, însă dacă merge la Steaua pentru mine ca antrenor al echipei Pandurii e o veste proastă”, a comentat Grig.

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    se pare ca pandurii va ajunge ca si Univ Craiova, Condescu vinde tot Grigoras du-te tata nu mai sta! aici e mocirla mare la Tg Jiu, esti prea serios pentru un proiect asa de ca ca cios!!!! Recupereaza-ti banii Marine si lasa-ne!!!!!

  • Liviu spune:

    eu nu inteleg pentru ce mai esti in fotbal daca nu vrei sa faci performanta…. aaaa sa speli bani poate sincer prefer sa nu avem echipa decat una care an de an se zbate in mocirla si vinde tot ce are potential.Si nea Marine sa stii ca mai mult ai bucura oamenii din Tg-jiu daca ai face echipa competitiva in loc sa cumperi locuri.

  • relu spune:

    conform cotidianului prosport de azi 04.08.2011,antrenorul Grigoras isi va prezenta demisia in aceasta seara…pacat pt.fotbalul gorjean,pacat pt.miile de suporteri care s-au lasat din nou pacaliti si au dat banii pe abonamente…!

  • gabi spune:

    Condescu este SCLAVUL lui Becali…iar Pandurii a devenit satelitul Stelei…Halal…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.