RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes pe lista Stelei

/ 2 august 2011

Evoluţia bună în meciul contra braşovenilor l-a adus pe Stojan Vranjes în vizorul Stelei. Chiar Gigi Becali a anunţat că fotbalistul bosniac are reale calităţi, lăsând să se înţeleagă şi faptul că este posibil să-l transfere pe jucător de la Pandurii.

Cum în Liga 1 perioada de transferuri este deschisă până pe 10 septembrie, se mai pot face transferuri. Ultimul nume vehiculat intens de presă pentru un transfer este cel al lui Stojan Vranjes, jucător ce are şanse de-a ajunge la Steaua. „Parcă a pus mingea cu mâna în poartă, a dat şi cu stângul şi cu dreptul, chiar e fotbalist adevărat acesta. Mi-a plăcut Vranjes, trage direct pe poartă. Aţi văzut cum a oprit mingea? Eu m-am interesat de el, are 25 de ani, e bine că are doar atât. Să vedem acum, să ne mai interesăm, să ne dea CV-ului, dar ăsta e clar fotbalist”, a spus Becali.

Şi impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic a anunţat că meciul cu Braşovul este ultimul jucat de Vranjes pentru Pandurii. „Vranjes are trei oferte clare. Una este de la FC Krasnodar, celelalte două sunt de la echipe mari din Bucureşti. Probabil că a fost ultimul meci al lui Vranjes la Pandurii”, a spus Milojkovic.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • cristi spune:

    Foarte interesant ce spunea cineva ,cat era rezerva si lua banii degeaba nu a depus memoriu,acum ca i-a iesit jocul de cateva etape isi depune memoriu ca ar fi ceva nereguli in contract.
    aceiasi impresari lihniti dupa bani nemunciti,iar acest zvonko este un mare milog,care a luat multi bani de la pandurii..

    • gabi spune:

      Contractele de la Pandurii sunt facute cu `smen`,sa-si traga Condescu bani…asa s-a intamplat si cu Iordache!

    • gorj spune:

      bine punctat, cristi, daca nu o fi ceva de ochii presei, mi se pare cam excagerat cum Vranjes dadu 2 goluri si devinii vedeta Ligii 1[!!!!!!!!!!! cam prea cusuta cu ata iar Gigi becali vorbesti mult si degeaba!!! mai bine sa fie el cu piciorele pe pamant e mai bine ptr el!!!! daca nu vrea sa ajunga ca Stromajer cu coada intre picioare

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.