RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei panduri la naţională

/ 1 august 2011

Victor Piţurcă a pus ochii pe trei jucători de la Pandurii. Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii şi Ciprian Brata vor fi prezenţi mâine dimineaţă în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia.

Dacă până acum uşa naţionalei era închisă pentru jucătorii de la Pandurii, mai nou aceasta s-a deschis şi chiar larg. Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii şi Ciprian Brata au fost convocaţi pentru echipa naţională de seniori, fapt ce-l mulţumeşte pe Grigoraş. „Să nu fie o chemare meteorică, asta e cel mai important. E o surpriză, totuşi. Nu mă aşteptam la atât de mulţi, dar la cel puţin unu mă aşteptam. Selecţionerul a fost în Austria şi ne-au urmărit în trei-patru meciuri. Posibil să mai fi fost unu dacă nu era accidentat, Pleaşcă.

Trebuie să fim mândri de lucrul acesta, pe jucători îi obligă mai mult. Să îmbraci tricoul echipei naţionale, fără să vrei te obligă la mai mult şi sper să nu-şi piardă luciditatea şi cumpătul şi să-şi vadă de joc aşa cum au făcut-o până acum şi selecţiile să vină în urma jocurilor prestate la echipa de club”, a comentat Grig.

Imediat după finalul meciului, cei trei panduri au plecat spre Bucureşti alături de Florin Marin, om din staff-ul echipei lui Victor Piţurcă.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.