RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Este cel mai important examen”

/ 31 iulie 2011

Mâine de la ora 18.30, Pandurii va juca pe Municipal cu FC Braşov, un meci din care Petre Grigoraş vrea să obţină maxim. „Este cel mai important examen pentru că urmează două săptămâni de pauză şi ar fi fantastic pentru noi dacă am reuşi să adunăm patru puncte după două etape. Ar fi o performanţă”, spune Grig.

Antrenorul pandurilor spune că viaţa echipei lui în meciul cu Braşovul nu va fi deloc uşoară. „Cert este că nu avem meci uşor. Vă aduceţi aminte că şi anul trecut FC Braşov ne-a pus mari probleme, am reuşit norocos să câştigăm pe final iar în retur am fost învinşi. Ne va aştepta un meci extrem de dificil. Sper ca acest nou campionat să fi început în minutul 46 la Piatra Neamţ. Revenim pe propriul teren după exilul la Severin şi sper să o facem cu dreptul. Noi aşteptăm ca suporterii să umple stadionul dar nu putem să-i forţăm decât prin jocul nostru şi prin rezultate. Dacă vor veni în număr mare şi noi vom da satisfacţie şi meciurile următoare stadionul va fi plin. Noi suntem cei care-i putem aduce sau îndepărta de la stadion”, spune Grigoraş.

Mai mult, Grig este convins că braşovenii nu vor veni să facă doar act de prezenţă la Târgu Jiu. „Nu ştiu dacă arăta mai bine FC Braşov anul trecut. Au un pas în faţa noastră pentru că au câştigat prima partidă. Se pare că plecările unor jucători nu a afectat echipa, din contră. Cei care au venit s-au adaptat foarte bine. Săptămâna trecută au mai venit doi jucători, unul dintre ei a trecut pe la Real Madrid. Obiectivul stabilit de FC Braşov e unul din locurile 1-5, vă daţi seama că meci de meci vor trebui să câştige cât mai multe puncte.

Ca şi la Piatra Neamţ sunt jucători necunoscuţi nouă, dar e foarte important cum jucăm noi. Depindem de noi, de jocul nostru şi avem un avantaj că jucăm pe teren propriu şi poate foamea de fotbal a publicului din Târgu Jiu ne va ajuta în această partidă să câştigăm”, a încheiat Grigoraş.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.