RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii – Braşov, meci special pentru Adi Rusu

/ 29 iulie 2011

Fundaşul Adi Rusu are şanse foarte mari să fie titular în meciul de luni seară al Pandurilor contra celor de la FC Braşov. Indiferent ce se spune, pentru Rusu meciul de luni este unul special pentru că va juca contra echipei la care a activat anul trecut. Şi în ediţia trecută de campionat pe când evolua la Braşov, Rusu a fost pus în aceeaşi situaţie ca şi acum, să joace contra fostei lui echipe. Însă, aşa cum ne-a obişnuit, Rusu este un profesionist, iar Petre Griogoraş ştie asta.

Adi Rusu va fi luni timp de 90 de minute lup contra braşovenilor. „Rusu e un jucător de caracter, cu personalitate. Nu a ţinut cont când a jucat contra noastră şi şi-a făcut datoria deşi ştia că după un anumit timp va fi jucătorul nostru. L-am apreciat că a jucat la capacitate maximă contra noastră, aşa că acum sunt sigur că nu va ţine cont de sentimente. Dacă va evolua şi e posibil să joace va face tot posibilul să câştigăm. A fost la Braşov, a jucat, a fost plătit dar acum e jucătorul Pandurilor şi va face tot ce poate pentru a câştiga noi”, a spus Grigoraş despre Adi Rusu.

Şi jucătorul e pe aceeaşi lungime de undă şi spune că meciul de luni nu este deloc unul aparte. „Am găsit aici o echipă foarte unită, o familie adevărată şi mă simt bine. Ca jucător profesionist trebuie să joci acolo unde ai contract, nu va fi un meci special. O să-mi văd de jocul meu. Şi când am jucat la Braşov mi-am făcut datoria pentru acea echipă. Mi-aş dori să câştigăm, egalul de la Ceahlăul nu ar avea o valoarea mare dacă nu o să câştigăm şi cu Braşovul”, a spus Rusu.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.