RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Luni începe Star Camp la Târgu Jiu

/ 28 iulie 2011

Între 1 şi 7 august, la Târgu Jiu va avea loc un camp de pregătire numit Star Camp 2011. Acţiunea aparţine Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Gorj care în colaborare cu CS Star 2010 va organiza primul camp baschetbalistic de pe meleagurile noastre. Campul va avea parte şi de un vizitator special, fostul baschetbalist Vlade Divac fiind aşteptat la mijlocul săptămânii viitoare în Târgu Jiu.

Campul de baschet care va începe luni la Târgu Jiu este pentru copiii născuţi între anii 1995 şi 2002 fete şi băieţi, 40 de copii fiind înscrişi până în acest moment. Şase antrenori din Serbia vor veni pentru a-i pregăti şi învăţa tainele baschetului pe copiii români, în fiecare zi fiind programate două antrenamente pe terenurile sintetice de baschet din Complexul Sportiv. Totodată, copiii vor primi din partea organizatorilor un rând de echipament sportiv complet (şort, maiou şi tricou), dar şi un cadou special din partea celui mai important oaspete, Vlade Divac. Acesta are de gând să ofere fiecărui copil câte un tricou de joc personalizat cu numele fostului mare baschetbalist sârb pe spate. „Copiii se vor bucura şi de alte numeroase concursuri şi premii”, au menţionat organizatorii.

Divac va fi şi profesor de baschet în cele două zile în care va sta la Târgu Jiu. „Îl aşteptăm în data de 3 august, iar pe 4 dimineaţa va preda baschetul copiilor români care participă la camp. E o onoare să-l avem printre noi pe marele Vlade Divac”, a mai spus unul din organizatori, Robert Doicaru.

În schimb, şeful Direcţiei de Sport Gorj, Horaţiu Gorun menţionează faptul că vizita lui Divac este una specială pentru întreg judeţul nostru. „Este fără nicio discuţie un eveniment important pentru noi şi judeţul nostru. Sperăm să fie o reuşită. E pentru prima dată când Divac vine în România”, a spus şi Gorun.

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.