RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hidişan nu e dorit la Pandurii

/ 27 iulie 2011

Florin Hidişan a revenit la Târgu Jiu, însă nu va participa la acţiunile echipei mari. Astfel, jucătorul care mai are un an de contract cu Pandurii se va pregăti doar la echipa a doua a clubului gorjean, Petre Grigoraş anunţându-l pe mijlocaş că nu vrea să-l vadă în preajma echipei mari.

Florin Hidişan s-a aflat în această vară în probe la Khazar Lankaran. Acolo, jucătorul nu a trecut probele de joc aşa că s-a întors la clubul de care aparţine. „Am încercat cât am putut să-l ajut, dar mai mult nu pot. Am sunat în stânga şi în dreapta să-l propun unor echipe pentru a juca, dar degeaba. Eu am vorbit şi cu Mircea Rednic , însă totul depinde doar de el. Eu am încredere în calităţile lui Hidişan, îl consider un jucător bun de Liga 1, dar mai departe depinde doar de el”, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Mai mult, Petre Grigoraş susţine că pentru el subiectul Hidişan este închis. „Nu are ce căuta în vestiar sau la antrenamentele echipei mari. Nici la masă cu echipa, să se antreneze cu echipa a doua, e treaba lui”, spune Grig.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.