RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gănănău şi Motorga în semifinalele Campionatului Naţional

/ 27 iulie 2011

Gorjul are patru pugilişti prezenţi la Campionatul Naţional de box seniori de la Bacău. Veronel Tărău  participă la categoria 56 kg, Vasile Petruţ la categoria 75 kg, Petrişor Gănănău la categoria 91 kg şi Adrian Motorga la +91 kg. Deja, doi pugilişti gorjeni s-au calificat în semifinalele competiţiei, Gănănău şi Motorga având cel puţin bronzul la gât.

La competiţia de la Bacău participă 92 de sportivi care sunt repartizaţi la 10 categorii de greutate. „Sunt pugilişti din toată ţara, e o competiţie foarte puternică. Vrem să obţinem cel puţin un titlu, dar e greu. Sunt multe la mijloc”, spune antrenorul Ion Geică. Acesta afirmă că un obiectiv minim a fost atins. „Avem două medalii asigurate, suntem în grafic. Acum vrem mai multe şi mai preţioase. Vedem ce va fi până la final”, a mai spus Geică.

Tărău şi Petruţ vor boxa în această seară pentru accederea în semifinale, cel puţin unul din cei doi având şanse reale de a se califica şi a obţine astfel încă o medalie pentru delegaţia noastră. „Chiar dacă suntem săraci nu ne dăm bătuţi. Luptăm, ne batem şi sper să răsară şi soarele pe uliţa noastră”, a încheiat Geică.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.