RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pallamano Intini Noci – Energia, în Cupa Cupelor la handbal

/ 26 iulie 2011

Astăzi la Viena a avut loc tragerea la sorţi pentru cupele europene la handbal. Calificată în Cupa Cupelor, echipa gorjeană va da peste echipa italiană Pallamano Intini Noci, un adversar ce pare accesibil la prima vedere.

Echipa de handbal masculin Energia Pandurii va intra în focurile europene abia în turul II al Cupei Cupelor. În primele două tururi oltenii vor sta fiind calificaţi din oficiu. Mai mult, în turul trei gorjenii au fost capi de serie, aşa că sorţii le-au hărăzit un adversar abordabil. Se poate spune că norocul a fost de partea oltenilor, aceştia urmând a juca pentru accesul în turul patru al Cupei Cupelor cu italienii de la Pallamano Intini Noci. Deocamdată nu s-a stabilit data primul meci, cert fiind că acesta va avea loc în Italia la Noci în una din zilele de 26 sau 27 noiembrie. Returul se va disputa la Târgu Jiu la începutul lunii decembrie, în zilele de 3 sau 4. „Jucăm cu italienii şi cred că suntem favoriţi. Vrem să ne calificăm”, spune şeful secţiei de handbal de la Energia Gore Popescu. Şi antrenorul Liviu Andrieş este de aceeaşi părere. „Conform tradiţiei în handbal suntem favoriţi, vom vedea şi cine se va califica mai departe după cele două manşe”, spune Andrieş.

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.