RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig: „Nu mi-am recunoscut echipa în prima repriză”

/ 25 iulie 2011

Evoluţia pandurilor la Piatra Neamţ este un semnal de alarmă pentru antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor a rămas mut de uimire la evoluţia din primele 45 de minute, însă şi-a dovedit iscusinţa la pauză când a reuşit să îndrepte total stilul haotic şi fără orizont al echipei sale.

Jocul pandurilor din prima repriză a meciului de la Piatra Neamţ a fost comparat de Grigoraş cu evoluţia unor amatori. „Am jucat ca amatorii în prima repriză. Nu mi-am recunoscut echipa, nu ştiu ce au avut. Dacă am fi jucat şi în partea a doua la fel, plecam sigur umiliţi de aici, pierdeam la 3-4 goluri, dar la pauză am fost mai rece cu jucătorii şi am remediat problema. Am echilibrat meciul şi chiar puteam să-l câştigăm dacă Batin nu dorea să rupă plasa porţii, norii sau capul portarului”, a comentat Petre Grigoraş la final.

De partea opusă, antrenorul moldovenilor, Costel Enache era mulţumit cu egalul. „La cum s-a jucat, egalul e meritat. Aş fi vrut să câştigăm, însă am întâlnit un adversar incomod care poate crea probleme oricărei echipe”, a spus Enache.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.