RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pugiliştii gorjeni atacă prezenţa la Mondiale şi Olimpiadă

/ 21 iulie 2011

În perioada 24-31 iulie, trei boxeri de la CS Pandurii Târgu Jiu vor lua parte la Campionatele Naţionale de box pentru seniori ce se vor disputa la Bacău, dar gândurile lor merg mai departe, spre Campionatele Mondiale şi chiar spre Jocurile Olimpice.

“Este cel mai important turneu din ultimii ani pentru noi. Meciurile Campionatului Naţional de seniori va fi criteriu de selecţie pentru Campionatele Mondiale ce vor avea loc în Rusia în septembrie, iar de la mondiale se poate obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Primii opt de la categoriile mici şi primii şase la cele mari, la mondiale, se vor califica direct la Olimpiada din 2012”, a declarat antrenorul Ninel Geică pentru www.sportingorj.ro.

Clubul gorjean va fi reprezentat la CN de box pentru seniori de la Bacău de Veronel Tărău la categoria 56 kg, Petrişor Gănănău, care a revenit la categoria sa, 91 kg, şi de Adrian Motorga, care va boxa la +91 kg.

Antrenorul Ninel Geică are pretenţii de la sportivii clubului gorjean: “Vrem să obţinem un titlu naţional şi încă o medalie, acesta este obiectivul nostru la această ediţie a Campionatului Naţional de senori”, a mai spus reputatul antrenor gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.