RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grecu, dorit la U Cluj

/ 21 iulie 2011

Cei de la U Cluj l-au trecut pe lista lor pe fundaşul stânga Constantin Grecu alături de Pârvulescu şi Sepsi, în aceste zile fundaşul gorjenilor discutând cu cei din conducere prelungirea contractului său cu Pandurii.

Preşedintele executiv al Pandurilor a declarat că nu doar Grecu este un jucător care a atras atenţia şi altor cluburi din Liga I: „Există un interes pentru Grecu, dar şi pentru alţi jucători. Am hotărât ca numai în cazuri exceţionale să plece jucători de la Pandurii. Dacă îl vor, aşteptăm cluburile la negocieri”, a declarat Eugen Pârvulescu. În legătură cu acest subiect, antrenorul Petre Grigoraş spune că-l doreşte în continuare pe grecu în echipă, dar dacă va fi nevoit să joace fără el, va găsi soluţii: „Au mai fost şi alte cluburi care l-au dorit pe Grecu. Dacă va fi o ofertă care să-i ameţească pe cei din conducere, ar putea să plece. Din câte ştiu eu, acum este în discuţii pentru prelungirea contractului său cu Pandurii. Dacă nu se va ajunge la un numitor comun, dragoste cu sila nu se poate şi va trebui să căutăm un înlocuitor pentru Grecu dacă va fi să plece. Deocamdată este sub contract cu clubul şi nu cred că se pune problema ca el să plece acum”.

Grecu are 23 de ani, evoluează pe banda stângă şi este la debutul sezonului cu numărul cinci în tricoul Pandurilor, până acum evoluând în 64 de partide pentru echipa gorjeană.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cristi spune:

    cred ca pt un pret in jur de 3-400.000 euro cu o clauza de 20% din eventuala vanzare ar putea pleca de la tg-jhiu,avand in vedere ca pe postul lui mai avem 2 jucatori buni precum vlad si cardoso…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.