RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vintilescu îşi va face ucenicia în antrenorat cu juniorii Pandurilor

/ 19 iulie 2011

Sorin Vintilescu, fostul vârf al Pandurilor, va fi împreună cu o altă fostă glorie a gorjenilor, Dorian Gugu, antrenor la echipa juniorilor A a Pandurilor.

Fostul atacant a fost surprins de propunerea primită, dar a acceptat provocarea de a continua munca în sportul care i-a adus numeroase satisfacţii: “În primul rând, sunt foarte mulţumit că fac ceea ce-mi place. Voi trece dintr-o iarbă în altă iarbă, undeva mai la margine… Sunt extrem de nerăbdător să încep această nouă carieră, să mă înham la o nouă muncă. Lucrând cu copiii îmi voi face ucenicia. Sunt convins că voi avea mult de muncit pentru a deveni cu adevărat antrenor şi conştient că nu sunt Gică Hagi să încep cu echipa naţională”, a declarat Vintilescu pentru www.sportingorj.ro.

Sorin Vintilescu a recunoscut că nu îşi cunoaşte viitorii elevi, pe care i-a urmărit la un singur meci: “Vom începe munca de săptămâna viitoare. Nu pot să spun că-i cunosc pe cei pe care-i voi antrena. I-am văzut doar, fără a ştii că voi ajunge vreodată să-i antrenez. I-am văzut la un meci cu Craiova, dar nu îi ştiu după nume. Vom avea însă suficient timp să ne cunoaştem”, a mai spus Vintilescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.