RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu ştie încă dacă-l va opri pe fiul său la Pandurii

/ 19 iulie 2011

Petre Grigoraş recunoaşte că fiul său i-a depăşit aşteptările în perioada în care l-a avut la dispoziţie în cele două cantonamente, dar nu ştie încă dacă îl va opri sau nu la Pandurii.

“E drept, l-am văzut mai mult decât altădată, dar mai puţin în ultimele partide din acest stagiu din Austria. E greu să iei o decizie, dar, din punctul meu de vedere, mă aşteptam la mai rău. Acesta este răspunsul meu…”, a declarat Grigoraş pentru www.sportingorj.ro.

Tehnicianul echipei gorjene a fost îngrijorat de situaţia medicală a fiului său care a avut probleme la spate în cantonamentul din Austria, dar spune că acum s-a mai liniştit şi mai important decât dacă va rămâne sau nu la Pandurii este ca Alexandru să fie sănătos: “Alex are o problemă în urma unei intervenţii pe care a avut-o în Austria, are nevoie de o pauză de o săptămână după care poate să înceapă fără niciun fel de problemă. Nu este atât de grav pe cât se preconiza. A fost o problemă destul de serioasă pe care, probabil, a ascuns-o, a mascat-o într-un fel, o durere la spate, dar acum este destul de bine şi sper să se fie bine cât mai repede. O să discutăm situaţia lui în viitor, principal a fost ca el să fie bine, să fie sănătos, nu contează dacă va rămâne sau nu la Pandurii”, a explicat Grigoraş de ce fiul său nu a evoluat deloc în a doua parte a cantonamentului de la Saalfelden şi absenţa sa de la antrenamente de la revenirea echipei la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.