RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a rămas mut la vederea noilor vestiare

/ 19 iulie 2011

Ceea ce a văzut la întoarcerea din cantonament în loc vechilor vestiare l-a lăsat fără cuvinte pe antrenorul Petre Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor spune că a meritat tot efortul făcut, vestiarele fiind de top în Liga I: „Am rămas fără cuvinte în faţa noilor vestiare. E ceva de nedescris. Cred că suntem de departe între primele 2-3 echipe ca vestiare şi refacere în ţară. Cred că a meritat acest efort, aşa cum s-a meritat şi cel de a pleca la Severin pentru a avea un gazon extraordinar”, a declarat Petre Grigoraş pentru www.sportingorj.ro. Acesta şi-a arătat însă teama ca nu cumva revenirea pe propria arenă să fie puţin prea grăbită şi să afecteze gazonul: „Din păcate, în ceea ce priveşte gazonul, am ceva reţineri. Nu sunt specialist, dar sper să nu intrăm prea devreme şi să stricăm puţin terenul… Cred că i-ar fi trebuit puţin mai mult timp să poată rezista jocurilor oficiale. Dar să sperăm că au dreptate cei care ne-au dat garanţii că putem juca din prima etapă, aşa că vom intra şi vom juca pe el din prima etapă. Aşteptăm să vedem şi noi un teren plin”, a mai declarat Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • decebal spune:

    Grig, daca ai fi corect ai spune ca vestiarele de la severin si conditiile de acolo sunt cu mult peste cele de la tg jiu, chiar si dupa renovare, asa ca…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.