RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staicu îşi confirmă forma excelentă cu un aur şi un argint la Balcaniadă

/ 17 iulie 2011

Atletul Alexandru Staicu a demonstrat că rezultatele foarte bune obţinute în această vară la competiţiile interne şi internaşionale la care a luat parte nu au fost deloc întâmplătoare, sportivul legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu şi antrenat de Viorica Dima a câştigat aurul la 3.000 de metri şi argintul la 5.000 de metri la Balcaniada de atletism de la Edirne, din Turcia.

„Ne-a fost oarecum teamă că va fi obosit după o serie de concursuri la care a participat cu succes în această vară, ultimul fiind Campionatul European de alergare montană care a avut loc tot în Turcia, România terminând în premieră pe locul 5, dar Alex Staicu a fost în formă maximă. Organizatorii au anunţat că a fost una dintre cele mai frumoase curse, cea de 3.000 de metri, Alex fiind pe locul 4 pe ultimii 200 de metri, dar a avut un finiş extraordinar şi a reuşit să câştige titlul balcanic”, a declarat Viorica Dima pentru www.sportingorj.ro.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.