RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii va pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2011-2012

/ 12 iulie 2011

După o pauză de un an, când vânzarea abonamentelor a fost împiedicată fie de faptul că echipa a rămas în Liga I pe cale adminstrativă cu doar o săptămână înaintea debutului campionatului, fie pentru că în retur au evoluat în meciurile de pe teren propriu la Severin, Pandurii vor tipări din nou abonamente pentru suporterii gorjeni.

Preşedintele Marin Condescu a anunţat că acestea vor avea acelaşi preţ cu cele din sezonul 2009-2010: „Vineri sunt gata cardurile de abonamente. Menţinem preţurile nu le creştem în vreme de criză”. Tot Condescu a mai menţionat că suporterii echipei gorjene nu vor rata la Târgu Jiu decât un singur meci de pe teren propriu, odată cu partida cu CFR Cluj, Pandurii vor reveni pe propria arenă: „Al doilea meci de acasă se va juca la Târgu Jiu. Cu CFR o să jucăm acasă chiar dacă nu vor fi gata lucrările la pistă. E o situaţie favorabilă, una e să vină CFR-ul şi alta Mioveniul. Cei de la Cluj trag la titlu, zic că şi-au făcut echipă tare aşa că vrem să vedem dacă suntem în continuare naşii lor.

Vrem să jucăm fotbal şi să nu retrogradăm. Anul trecut şi Sportul Studenţesc zicea că joacă cel mai frumos fotbal şi au retrogradat”, a mai declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.