RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au spulberat ultima clasată din Qatar

/ 12 iulie 2011

Adversarul la care s-a ajuns după ce Uzbekistanul sau azerii de la Olimpik Baku şi-au găsit altceva mai bun de făcut nu a făcut faţă decât în mică măsură presiunii exercitate de trupa lui Grigoraş, Pandurii impunându-se cu 4-0 în penultimul joc programat în cantonamentul austriac.

Scorul a fost deschis de Batin, care a pus un picior în calea mingii la şutul din afara careului al lui Băcilă din minutul 20. Acelaşi Băcilă a trecut pe lângă 2-0 în minutul 43, când un nou şut din afara careului a lovit bara porţii adverse. În ultimul minut al primei reprize şi Lemnaru a fost aproape de gol, dar atacantul Pandurilor a întârziat după ce a scăpat singur cu portarul advers iar mingea trimisă cu interiorul piciorului drept a trecut pe lângă poartă. După ce în minutul 72 Lemnaru a fost altruist dar a trimis un balon prea în spate pentru Batin în loc să aleagă soluţia unui şut pe poartă, în minutele 74 şi 75 Pandurii au punctat de două ori. Mai întâi Viera a trimis cu capul din 6 metri în poartă după un corner executat de Nistor pentru ca un minut mai târziu Lemnaru să-şi spele păcatele marcând după ce Băcilă a sărit peste o minge pentru a-l lăsa pe atacant cu portarul echipei arabe. Cireaşa pe tort a fost pusă de Avramescu, intrat pe final de joc după ce Rusu a fost eliminat pentru două faulturi grosolane. Mijlocaşul Pandurilor a recuperat un balon şi a şutat cu sete de la aproape 30 de metri ducând scorul la 4-0.

La meci a asistat şi staful echipei naţionale, însă după pauză, după ce Chiricheş a fost schimbat, Piţurcă şi echipa sa au părăsit terenul de la Uttendorf.

 Pandurii Târgu Jiu – Al Ahli Doha 4-0 (1-0)

Au marcat: Batin (min. 20), Viera (min. 74), Lemnaru (min. 75) şi Avramescu (min. 89)

Pandurii: Lazar (min. 70 Horvat) – Pleaşcă (min. 45 Rusu, min. 78 Avramescu), Viera (min. 78 Tătaru), Chiricheş (min. 45 Cardoso), Grecu (min. 45 Vlad) – Nistor, Vranjes (min. 45 Stromajer), Cristea – Băcilă, Batin, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaş roşu: Rusu (min. 78)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.