RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Începe formarea primului unsprezece la Pandurii

/ 11 iulie 2011

Pandurii a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru noul sezon, în cantonamentul de la Saalfelden Grigoraş având acum în program găsirea formulei de bază pentru startul în noua ediţie de campionat.

Meciurile cu cei de la Olimpik Baku şi Ludogorets Razgrad sunt văzute de tehnician ca ultimele oportunităţi de a se lămuri care va fi formula ideală pentru Pandurii: “Uşor, uşor, mă voi axa pe un prim unsprezece pe care să-l aliniez la debutul campionatului, asta chiar dacă este probabil ca pe parcurs să mai apară una, două sau chiar trei modificări. Mai avem două jocuri şi sperăm să avem parte de adversari la fel de puternici precum cel avut în ultimul amical. Am jucat şi cu o echipă de bucătari, dar nu suntem singurii care am făcut asta. Şi CFR Cluj, şi Dinamo şi Steaua au jucat cu astfel de echipe mai slab cotate. Acum îmi doresc să fie adversarii pe care îi avem în program şi cred că nu vor mai fi schimbări. Vom juca destul de aproape, pe stadionul pe care am jucat şi cu Emiratele Arabe Unite, la 30-35 de km de unde suntem în cantonament. Stadionul arată extraordinar şi adversarii sunt buni”, a declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.