RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragomir ar putea continua cu Energia

/ 10 iulie 2011

Conducerea clubului Energia Pandurii Târgu Jiu a discutat cu Florin Dragomir şi acesta ar putea fi prezent la reunirea echipei de handbal, programată pentru luni la ora 18:00, portarul având şanse de a-şi prelungi înţelegerea cu echipa lui Liviu Andrieş.

„Dragomir a purtat discuţii cu cei din conducere şi, în proporţie de 60-70%, se pare că voi putea să mă bazez pe el şi în sezonul viitor. Se discută şi cu Ante Kukrika, se pare că acesta ar fi dispus să accepte salariul propus de noi şi s-ar putea să revină la Energia. În privinţa lui Mărgineanu se poartă discuţii şi rămâne de văzut în ce măsură clubul este dispus să plătească federaţiei suma de 4.000 de euro. Mledenciu ar putea ajunge şi el aici, se va ţine licitaţia, el vrea să joace la noi”, a declarat Andrieş, pentru www.sportingorj.ro, în legătură cu jucătorii pe care Energia i-ar putea adăuga celor care au un loc sigur în lotul pentru sezonul viitor.

 Lotul Energiei aşteptat la reunire:

Rădulescu, Dragomir, Motoi, Apolzan, Mazilu, Andrei Popescu, Păiuş, Asoltanei, Enache, Ilieş, Giotoiu, Vali Popescu, Udriştoiu, Mărgineanu, Mledenciu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.