RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament la Târgu Jiu pentru echipa de handbal

/ 10 iulie 2011

Reunirea lotului echipei de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu va fi urmată de o perioadă de reacomodare la efort şi de un cantonament pe care gorjenii îl vor face chiar la Târgu Jiu.

Antrenorul Liviu Andrieş a declarat pentru www.sportingorj.ro că elevii săi nu vor mai avea parte de obişnuitele cantonamente la munte şi la mare şi vor trebui să pună osul la treabă fiind cantonaţi la Hotel Energeticianul din Târgu Jiu: „Vom avea 4-5 zile de reacomodare la efort după care vom intra în cantonament la Târgu Jiu, vom face 10 zile de antrenamente intense, cu alergări la stadion, dar şi pe Dealul Târgului. Apoi vom intra într-o perioadă de pregătire fizică generală şi vom trece şi la jocul cu mingea”.

Energia Pandurii va avea programate o serie de meciuri amicale în această vară dispuse în trei turnee: „Am vorbit cu Ştefan, antrenorul celor de la U Transilvania Cluj, iar apoi conducerile celor două echipe au parafat participarea noastră la un turneu la Cluj Napoca pe 18-19 august. La o săptămână după acest turneu vom merge la Novi Sad pentru câteva meciuri, iar ultimul turneu va fi cel de la Târgu Jiu, pe 2-3 septembrie, la care vor participa Dinamo Braşov, Potaissa Turda şi UCM HC Caraş Severin. Pe 10 august vom face vizita medicală la Craiova şi este foarte posibil ca după ce vom efectua vizita medicală să jucăm şi un meci amical cu echipa din Craiova”, a mai declarat Liviu Andrieş, antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.