RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari speră în continuare la Liga a II-a

/ 8 iulie 2011

Minerul Mătăsari s-a reunit săptămâna aceasta şi aşteaptă o invitaţie din partea FRF de a participa în ediţia viitoare a ligii secunde după ce la CSM Slatina s-a anunţat desfiinţarea echipei.

„Ştim şi noi că CSM Slatina a luat decizia de a se retrage. Am discutat asta la federaţie, dar acolo nu s-a primit nicio înştiinţare oficială. Cum ei se retrag, iar Piatra Olt nu are drept de promovare, de pe locul trei noi suntem în poll position pentru accederea în liga a II-a. Asta într-o ţară normală. Aici nu putem ştii sigur. Aşteptăm…”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Adelin Şolea, directorul sportiv al mătăsărenilor. Aceştia au pregătit dosarul de licenţiere şi nu cred că vor avea probleme în cazul în care federaţia le va face invitaţia de a se alătura echipelor din Liga a II-a: „Noi avem dosarul pentru licenţiere, aşteptăm să fim invitaţi să-l depunem. Din punct de vedere financiar nu avem niciun fel de problemă, nu avem datorii. Singura problemă este cea a terenului pe care să jucăm până în iarnă, dar avem variante. Fie vom juca la Motru, fie la Turceni”, a mai spus Şolea.

Chiar dacă nu ştiu încă în ce ligă vor evolua în noul sezon, cei de la Minerul Mătăsari au sunat deja adunarea: „Am făcut reunirea lotului de luni, joi am efectuat vizita medicală la Craiova. Au venit o serie de jucători tineri în probe, toţi fiind gorjeni. Deocamdată avem cinci plecări. Ne-am despărţit în această vară de Nicolescu, Popică, Ungureanu, Popescu şi Ecobici. În cazul în care vom primi dreptul de a evolua în Liga a II-a ne vom îndrepta atenţia către o serie de jucători cu experienţă, probabil vom mai aduce la Minerul Mătăsari încă 5-6 jucători care au mai evoluat la liga a II-a. Şi în cazul în care vom rămâne în Liga a III-a, dar şi dacă vom evolua în liga secundă, Minerul Mătăsari va avea acelaşi antrenor ca şi în sezonul trecut. Vom merge tot pe mâna lui Marcel Ploae”, a mai declarat Adelin Şolea.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.