RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Temelescu: „În Liga 1 s-a dovedit că nici un meci nu e uşor”

/ 7 iulie 2011

Dacă primele reacţii de după tragerea la sorţi a programului campionatului Ligii I indică faptul că oficialii Pandurilor sunt mulţumiţi de calendarul pe care îl vor avea, managerul general al gorjenilor avertizează asupra dorinţei de victorie a echipelor nou promovate.

Temelescu este de părere că un meci în debutul campionatului cu Ceahlăul nu diferă prea mult de unul la jumătatea campionatului cu Steaua sau Rapid: „Nu trebuie să ne bucurăm sau să ne întristăm. În Liga 1 s-a dovedit că nici un meci nu e uşor, aşa că trebuie să fim concentraţi indiferent cu cine jucăm. Noi vom privi fiecare meci la fel indiferent de numele adversarului. Tratăm jocurile serios şi cu multă prudenţă pentru că aşa e cel mai bine. Echipele care vin din Liga a II-a sunt mult mai motivate, caută să debuteze cu dreptul. Oricum, am discutat şi cu Grig şi am ajuns la concluzia că ne e indiferent cu cine jucăm, noi ne gândim doar la jocul nostru şi atât”, a declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.