RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au cerut LPF să joace în deplasare prima etapă

/ 6 iulie 2011

Pandurii şi-au făcut o strategie prin care ar putea juca un singur meci la Severin înainte de revenirea echipei pe propria arenă de la Târgu Jiu.

Clubul gorjean a depus la sediul LPF o cerere prin care solicită ca în prima etapă din ediţia de campionat 2011-2012 să joace în deplasare: „Vrem să jucăm în deplasare prima etapă pentru ca să jucăm cât mai puţine meciuri pe teren neutru. În cazul în care am pica prima etapă în deplasare şi vremea e bună putem reveni mai repede la Târgu Jiu. Eu cred că dacă am juca prima etapă în deplasare, a doua o vom juca la Severin, iar apoi, după ce se întrerupe campionatul două săptămâni, jucăm iarăşi afară, iar în cea de-a patra etapă care ar fi programată la finele lunii august am putea reveni la Târgu Jiu. Vremea a ţinut cu noi şi maturizarea gazonului s-a făcut mult mai repede”, a explicat preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, modul prin care gorjenii s-ar putea bucura de mai mult fotbal la Târgu Jiu în noul sezon.

Dacă solicitarea Pandurilor va fi onorată, gorjenii ar putea reveni pe stadionul „Municipal” din Târgu Jiu în etapa a patra, pe 20 august, sau, dacă va fi nevoie de o perioadă mai lungă pentru consolidarea gazonului, în runda a şasea, pe 10 septembrie: „Noi am depus la Ligă o înştiinţare prin care cerem ca primele noastre două meciuri să se joace la Severin pentru a fi acoperiţi pentru orice situaţie, însă dorinţa noastră este de a ne întoarce acasă cât mai repede. Cred că jocul echipei o să aducă afluenţă mare la stadion la fiecare meci. Nu vom juca sub 6.000 de spectatori”, a mai spus Condescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • valmar spune:

    O informatie vreau sa aflu .Se vor da abonamente incepand cu tyrul de campionat sau se vor da in retur.Daca s-ar putea sa ne informeze si pe noi suporteri de aceste aspecte cat mai curand.Multumesc

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.