RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CFR Cluj n-a dorit să-l vândă pe Batin

/ 6 iulie 2011

Eugen Pârvulescu a avut astăzi o întâlnire cu şefii de la CFR Cluj pentru a parafa condiţiile transferului lui Paul Batin.

Preşedintele executiv al Pandurilor a afirmat că Batin va fi luat sub formă de împrumut de la CFR Cluj, dar şi că încă nu s-a stabilit o sumă de transfer pentru acest jucător pentru că ardelenii nu doresc încă să-l vândă, dar se va încerca până în iarnă să se rezolve acest aspect şi atacantul să fie cumpărat de Pandurii.

„Mai aveam nevoie de un atacant şi am optat pentru Batin. Jucătorul mi-a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să vină la Târgu Jiu, îşi doreşte să joace şi să rămână cât mai mult la Pandurii. Îi place echipa noastră, că e una tânără şi are numai de câştigat dacă vine şi îşi vede de treabă”, a declarat Eugen Pârvulescu despre atacantul cerut de Grigoraş pentru întărirea compartimentului ofensiv al Pandurilor.

Din acest moment, Pandurii renunţă la varianta Axente, una considerată mult prea costisitoare: „Pe moment, Axente nu mai e o ţintă pentru că pretenţiile celor de la Timişoara sunt foarte mari şi doresc doar să-l vândă definitiv. Au cerut o sumă destul de mare”, a mai declarat oficialul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.