RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi-a asigurat serviciile lui Paul Batin

/ 5 iulie 2011

Vizat pentru un transfer încă de anul trecut, Paul Batin va ajunge, în sfârşit, la Pandurii după ce oficialii echipei gorjeane au căzut la o înţelegere cu cei de la CFR Cluj.

„Paul Batin va ajunge mâine în cantonamentul Pandurilor din Austria. M-am înţeles cu Iuliu Mureşan pentru un împrumut al jucătorului pentru un an cu opţiune de cumpărare la expirarea împrumutului”, a declarat Marin Condescu, preşedintele Pandurilor. Acesta a precizat că împrumutul jucătorului nu va costa nimic clubul târgujian, însă pentru cumpărarea sa la finele împrumutului se va plăti o sumă de circa 100.000 de euro.

Batin a fost dorit insistent de Grigoraş la Pandurii, dar negocierile dintre cele două echipe au trenat, iar la începutul pregătirii atacantul de 24 de ani, originar din Baia Mare, a fost oprit de noul antrenor al celor de la CFR Cluj, portughezul Jorge Costa, pentru primul cantonament al ardelenilor pentru a se lămuri în privinţa sa.

Batin a debutat în Liga I tocmai într-un meci contra Pandurilor, în luna august a anului trecut, şi a evoluat în total în şapte partide pentru CFR Cluj în primul eşalon reuşin să înscrie de trei ori.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.