RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Planuri mari la Energia

/ 4 iulie 2011

Echipa cu care Slobodan Nikolic va pleca la drum în noua ediţie de campionat ar putea fi una mult mai puternică decât ceea cu care a atacat primul sezon petrecut în România.

Energia îşi propune să-şi păstreze toate piesele de bază din sezonul trecut, însă ar putea avea şi rezerve de calibru. Mocanu, Bigus, Darby, Nikolic jr. şi Troupe sunt doriţi în continuare la Târgu Jiu, dar alături de aceştia ar putea ajunge la Energia şi Kabengele, Crăciun, Daniel Tudosă sau Daniel Popescu, cei doi concurând pe acelaşi post, Slobodan Popovic şi Robert Giles.

Cu un astfel de lot, Energia s-ar putea bate cu şanse reale la unul dintre primele şase locuri în Divizia A, asta după ce până acum câteva zile existenţa echipei în primul eşalon era pusă sub semnul întrebării.

În altă ordine de idei, fanii Energiei au ţinut să-i ureze un bun revenit la cârma secţiei de baschet lui Dan Cumpănaşu, acestuia, dar şi antrenorului Slobodan Nikolic, fiindu-le adresate alte bannere amplasate pe faţada Sălii Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

51 Comentarii până acum

  • energeticianul spune:

    pe hartie suna excelent dar mai trebuie semnate si contracte si 2 daca stiu eu sa numar bine sunt 6 straini si nu cred ca se va repeta figur de anul trecut………..

  • =)) spune:

    care 6 straini prietene 🙂 ? …Kabengele se pune drept roman 😉

  • HAI ENERGIA! spune:

    DARBY,TROUPE,NICOLIC JR.,BIGUS,POPOVIC,GILES = 6 jucatori straini,prietene….

  • jack spune:

    darby-out; troupe-out; kabengele-out; craciun-out; popovici-out; daniel popescu-out. asta doreste ducu, asta se va face! se pare ca dan cumpanasu e mai rau ca vlaicu! a plecat diavolul si a venit tac-su. unde esti, nick55? te-ai ascuns si tu? sau nu te mai baga astia in seama? cred ca i-ai incurcat rau de tot! daca nu se va face ceva, vom avea o echipa de tot rasul! a intervenit acel arab si tot ce se discuta seara spune a doua zi la cei care vor sa vina sa ceara enorm(vezi darby-daca nu ma insel, a cerut vreo 5000 de euro pe luna, kabengele tot pe acolo!). intrebati-l ceilalti pe nick55 daca e adevarat sau nu, ca eu l-am intrebat odata si a evitat raspunsul. plus ca se zvoneste ca va veni din nou stroescu la echipa! pe mine ma pierdeti de abonat daca vine iar mizeria aia in sala ca membru al echipei! oare viitorul socru are vreo contributie la asta? daca da, e jenant pentru dansul! decat cu asemena oameni langa echipa, din partea mea, mai bine fara echipa de baschet! mergem la handbal sau la baruri!

    • Denni spune:

      Acum, oamenii vor începe să vadă cât de valoroasă a fost Evans. Când Evans a fost aici Darby şi Troupe au jucat pentru 2.000 de dolari şi toţi jucătorii au venit cu nici o taxă pentru manageri. Sub bani Nickolic este irosită şi nu există nici un rezultat. Cum un antrenor du-te după terminarea campionatului în poziţia 10 şi o altă stea cu aceleasi rezultate?

    • Stefan spune:

      Asta am observat si eu cand treceam ieri pe la terenurile de baschet.De la ora 17:20 cand am trecut pe acolo pana pe la 21 cand am plecat spre casa, acel arab, care din cate am inteles l-a determinat pe Capusan sa paraseasca echipa, a discutat impreuna cu Dan Cumpanasu si cu Surdu in biroul din incinta Sala Sporturilor.Oare in ce calitate?Eu unul nu l-am mai vazut sezonul trecut in playout, cand toti suporteri eram cu morcovul in fund.Nu l-am vazut prin pozele de la meeting si nici nu am auzit vreodata sa fi contribuit cu ceva la acest club.Si daca informatiile sunt corecte jack, sincer mi-as dorii sa nu mai vina Troupe si Darby, pana acest Abdul, am auzit ca e si dama de companie a lui Stroescu, nu v-a lasa echipa in pace.Dupa cate observ ne-am strofocat degeaba cu acel meeting.Echipa tot in jos o v-a lua cu aceste 2 nimicuri:Stroescu si Abdullah.

    • alinbaschet spune:

      Stroescu e un penibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • alinbaschet spune:

      Stroescu e un penibil!!!!!!!!!!!Eu zic sa facem o mini rascoala. Daca nu vine Darby nu mai venim la meciuri!

  • EnergiAAA spune:

    De ce vorbiti in necunostinta de cauza !!!!?????? Slobodan Nikolic a renuntat la 500 de euro din salariu ca sa dea la jucatori la fel si Stefan Nikolic ….

  • eu spune:

    Nu Evans a adus jucatorii fara nici o taxa de agent.
    Nikolic e mult mai bun antrenor, ramane doar sa managerieze bine situatia si la anu’ energia e in playoff 100%

    • doarbaschet spune:

      Dar cine a adus jucatorii,daca nu Theo?Poate pe Theo l-a recomandat altcineva,dar jucatorii au fost adusi intotdeauna de el.Sunt convins ca si acum ar fi capabil sa aduca cinci jucatori bunicei,ca sa nu mai vorbim ca,probabil,Porter si Louis ar veni pe bani mai putini cu el antrenor.Normal ca acum cer mai mult daca anul trecut au ramas fara ultimul salariu.

      • eu spune:

        Porter si Louis nu ar mai juca pentru Evans. voi nu intelegeti ca au fost probleme cu el. Au venit pe bani mai putini atunci pentru ca era primul sezon in Europa, nu pentru ca era Theo!
        Evans era mai tigan decat tiganii si incerca sa faca bani transferand jucatori la alte echipe. plus d-asta a luat in al doilea an un salariu aproape dublu fata de primul an si el se lauda ca a luat un salariu mai mic…atentie!!!!…fata de ce ceruse el. un joc de cuvinte foarte inteligent. nikolic va face treaba buna anul asta desi era mai usor cu darby. Fara griji insa…sunt jucatori americani pe piata. Eu unul l-as vrea pe levar seals la energia in locl lui darby.

        • Denni spune:

          comentariul tău este total fals numai un nebun ar fi crezi. Salariul Evans nu a dublă a primit doar 4000 USD pe lună, astfel excepţia cazului în care el a făcut doar 2000 USD pe parcursul primul campionat nu a dubla. Troupe, Darby, Capusan şi Trim vrut sa joace pentru Evans. După cum vom vedea Darby a părăsit echipa şi astfel va Troupe. Sper ca echipa poate recupera, deoarece va fi greu fără americani.

  • ssss spune:

    louis este intr-adevar cel mai valoros jucator al energiei…. oare de ce tocmai acesta este lasat sa plece??? domnilor….chiar nu puteti gasi un sponsor care sa dea 1000$ in plus???? haideti va rog….!!!! iar tu abdule….du-te nene acasa….ca daca ai fi bun de ceva nu l-ai lasa pe louis sa plece…dle cumpanasu aveam
    incredere in dvs….va lasati valorile sa plece…pt ce?! pt1000$????
    mi-as dori sa mi se rasp si mie la msjul acesta….!

  • alinbaschet spune:

    Intr-adevar, de Porter Troupe nu mai e nevoie pentru ca nu joaca nimic. Dar eu cred ca Darby trebuie pastrat neaparat. Este unul din cei mai buni jucatori din campionat si Energia ar trebui sa faca acest „efort financiar” si sa il tina la echipa. Fara el suntem pierduti!!!!!

    • doarbaschet spune:

      Noroc ca a mai aparut un specialist care a decretat ca Porter nu joaca nimic.Ce ne faceam numai cu cei deja prezenti pe forum.Deci,al 26-lea jucator ca numar de puncte,al 21-lea la pase decisive si al 30-lea ca eficienta din campionatul trecut,al doilea al echipei noastre,nu joaca nimic.Si vorbim aici de cel putin 360 jucatori,dintre care cel putin 100 au acelasi numar de minute jucate pe meci. De unde dracu’ ati aparut fratilor cu ideile astea?

      • =)) spune:

        Adevarat , total de acord cu tine , Porter a fost cel care a fost mereu alaturi de echipa..a fost alaturi de Energia si cand Louis „juca” la Pitesti…

        • alinbaschet spune:

          bai baiatule tu ai idee de ce a ajuns louis la pitesti cand porter ramasese inca la energia??? daca nu taci dracu din gura, asta daca intr-adevar esti baiat sau vreo fana devotata „neimplinita”

          • =)) spune:

            Hai gata ca nu vreau sa te injur pe aici , desi ai cam merita la cat de prost esti :-j

    • =)) spune:

      Din cate am vazut tu esti cam obsedat de Louis…e adevarat ca e cel mai bun jucator de la Energia , dar nu este favoritul fanilor , crede-ma..Nici un jucator de la energia nu are un impact mai mare ca Porter..Nu zic acum ca Porter e de neinlocuit , dar nici Louis nu e zeu..

      • alinbaschet spune:

        sunt convins ca e favoritul fanilor si asta ptr ca merita, ptr ca el si-a vazut de treaba lui in timp ce porter isi vizita prietena prin tara si lipsea de la antrenamemnte lunea…si isi cara doamna cu el prin tara prin deplasari…e normal nu??? du-te vere si culca-te ca esti cu capul

        • =)) spune:

          Acum ca Louis a plecat in Cipru , ce-ar fi sa te duci si tu dupa el sa-l stergi la cur daca tot e favoritu tau ?!

          • alinbaschet spune:

            in primul rand ma bucur ca ai mai invatat sa scrii…in al doilea rand observ „oftica” din msjul tau ca ti-ai dori sa te duci tu dupa el in cipru sa il stergi la cur si nu ai cum :)))))))))))) probabil ai incercat si pe-aici si ti s-a dat „ignore ” domnisoara!

  • EnergiAAA spune:

    Nu inteleg cum acesti oameni STROESCU SI DUCU(zis ABDUL)…in ca mai stau pe langa echipa…in ce calitate ??? sa traga ei bani din club sau ce ? stroescu sa fie secund din nou de ce ???? pentru ca stroescu si-a facut prietena pe fata lu’ciurel ???sau ce ??? ce sa mai caute acesti oameni in preajma echipeeeei ????? !!!!!!

  • justitia spune:

    Domnule Cumpanasu cum puteti sa stati in preajma unor specimene precum Stroescu si zdreanta de max.1,50 inaltime dar cu fundul cat putina zis Ducu.Oare acest turnator nu s-a saturat de pupat in c.. pe Vlaicu ,acum se pregateste pentru alte experiente ?Cat au contribuit in lupta pentru pastrarea echipei acesti oameni de nimic?Ciurel sa-si angajeze prostovanul la munca de jos nu sa stea sa frece banca (si nu numai)contra cost.Nu vrem sa-i vedem pe acesti papagali in jurul ehipei.In particular toti jucatorii sunt nemultumiti de asa zisul caracter a lui „TOM si JERRY „.Daca se iubesc n-are nimeni ceva de comentat dar daca vor binele ehipei sa ne lasee!DOMNULE PRESEDINTE NU STATI SA PLECATI URECHEA LA ASTIA DOI CA o sa AVETI NECAZURI MAI REPEDE DECAT VA ASTEPTATI…OSA VA TERMINE…termitele astea doua.

    • justitia spune:

      O SA VA TERMINE …ACESTE DOUA TERMITE !ATENTIEEEEEEEEE ne vor distrugeeeeeeeee !!!!!!!!!

      • alinbaschet spune:

        Nu va mai agitati atat… Ce echipa va mai fi ? Darby in cipru si porter in portugalia… Interesati-va… Lui Darby nu au vrut sa ii dea cu 500 dolari mai mult, omul s-a simtit jignit si a plecat … Ba mai mult , vroiau chiar sa vina pe salariul de anul trecut hahaaaaa normal ca omul face toti bani , vrea ce merita … Nu intinde coarda… A zis ca ramane pe 4500 DOLARI nu euro si nu vor sa ii dea decat 4000… Las ca primesc altii dublu si nu fac nimic

        • =)) spune:

          Baaa frustratu-le , tu esti Dumnezeu si noi nu stim :)) ? De unde scoti tu astea cu Louis in Cipru si Porter in Portugalia …fumezi inainte sa comentezi pe aici sau bei ceva ?

          • ILoveEnergia spune:

            Uite ca a stiut ca louis s-a dus in cipru so chill. Nu te mai crede atoostiutor.

          • alinbaschet spune:

            da analfabetu-„le” ca habar n-ai sa scrii…uite ca am avut dreptate!!!

          • ((((===!!! spune:

            Vezi BOULE care ai jignit ori de cate ori apareau informatii certe legate de Louis.Cum este cu Giles 99%nu vine?ALINBASHET ar trebui sa-ti faca,cadou un ghiozdan cu bolovani si tu sa iei drumul Jiului (in timp ce el poate sa mearga bine merci in vizita la Louis in Cipru).

  • EnergiAAA spune:

    Fanii cred ca au facut tot ce a depins de ei pentru aceasta echipa…Acum este randul altor persoane care raspund de club sa elimine aceste 2 persoane…RADU STROESCU SI ABDUL”DUCU”…..Cum vrei nu neaparat sa faci performanta cu acesti doi tepari….si sa nu mai zic altfel…CONDUCEREAAAA TREZITI-VAAAA !!!!!!!!!!!!!!

    • Denni spune:

      Aşa cum am spus mai înainte, vom vedea toate valoarea de Evans, care a fost capabil să aducă jucători cum ar fi Darby, Troupe, Jackson, Tyner, Barber, Hafford, Trim toate ieftine. De asemenea este adevărat jucatori au fost introduse fără taxe pentru manageri! Acum vom avea o echipă de jucători sârbi şi cum ar fi Kalanj Oluic

  • eu spune:

    asa cum am mai spus, nu evans a adus jucatorii.
    e nasol ca a plecat louis…o sa fie greu fara el. sper sa ramana porter insa!

  • gil spune:

    S=a terminat cu spectacolul facut de Darby.Pacat !!! Speranta noastra ramine Stroescu in care se pot investi bani doar pentru simplul fapt ca respira aerul salii sporturilor.Ce este frumos trece rapid,cosmarul insa persista si ne bantuie.Reparati rapid greselile pana nu este prea tarziu.Fanii au pastrat baschetul in Targu-jiu dar pentru asta mai trebuie si jucatori.Doar panoul. „secundul” si omul-gogoasa nu este suficient (din contra) !!!

    • endofthegame spune:

      Louis Darby for Keravnos – Jul 7, 2011 (by Dr. Nasios Orinos)

      Louis Darby (agency: Omnia Sports, http://www.omniasports.eu, college: Long Beach St.) Basketball profile Height: 196cm / 65 Position: Guard Born: Jan.25, 1984 (Northridge, California) Team: Rovinari (Romania) (2009-11) Nationality: USA College: Long Beach St. Previous teams: Pitesti (Romania) Carlsbad (USA-WCBL) Wehda (Syria) Career: Panorama City, CA (Sylmar HS) 2003-2004: Long Beach St. (NCAA): 25 games: 6.6ppg, 2.1rpg, 15ast 2004-2005: Long Beach St [read more]
      Comments
      IMI VINE SA MA ARUNC DE LA ETAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! FIREA-TI AI DRACU CU POLITICA VOASTRA!!! Lume citeste pe Eurobasket /europe/ ciprus – asta este ADEVARUL pe care noi oficil inca nu-l stim!!!!!

    • ion negativ spune:

      Darby and Moore in Keravnos Strovolou – Jul 7, 2011 (by Chris Mammides)

      Two Americans in less than 24 hours were the new transfers for the team of Cyprus Coach Panagiotis Yiannaras of Keravnos Strovolou. The players are coming from the Hungarian and Romanian league respectively and they have no less than 20 points per head in the season 2010-2011 in their ex teams.

      The first American which was also officially announced yesterday is no other than Louis Darby (196-G-84, college: Long Beach St.) who played last season in the Romanian league and the last three seasons is among the stand outs in the Romanian courts with the teams that he played. He is 27 years old and he play mostly in the position of the shooting guard and the small forward. He eneded his last season with the Romanian Rovinari and had 19.1ppg, 4.8rpg and 3.3apg with 1.7 spg

  • endofthegame spune:

    Bai, tata , fara DARBY puteti desfiinta echipa! Pai , la dracu sau mai agitat fanii lunile astea , ca sa-l pierdeti pe LOUIS!? Puteti sa-l aduceti si pe Lebron James pentru ca nu mai conteaza ! DACA DARBY NU E , NIMIC NU E……

  • Un suporter spune:

    Unde ai fost Stroescule cand echipa a fost la greu, gata sa se desfiinteze?????
    Domnule Ciurel nu ti-e rusine sa-l impui pe acest analfabet de Stroescu in echipa. Ai pretentia unui om corect cu principii dar esti de tot rasul.
    Ai merite pentru promovarea echipei dar nu te discredita cu acest individ care nu stie sa scrie.

  • Un suporter spune:

    Domnule Dan Cumpanasu,

    Am citit comentariile de mai sus si ma minunez cata nesimtire si tupeu au Stroescu si Ducu (sau cum dracu il cheama ca nu am auzit de el in acest oras).
    Va rog facet o analiza a comentariilor si vedeti ca publicul nu-i doreste.
    Nu-i doreste marea majoritate a suporterilor, oameni de calitate, oameni de bine care au lasat orice treaba si au facut ael miting pentru sustinerea echipei.

    Ce cauta acesti oportunisti langa echipa ?
    Stroescule e umilitor ce faci – presiuni pe langa dl. Ciurel sa vii iar la echipa. Prietene asta e sport nu taraba in piata.
    Te asteptam la echipa cu placere dar pe cale sportiva !!!!!!
    Altfel, o sa-ti faci mai mult rau si te va fluiera publicul.
    Ducule, daca erai baiat destept veneai si organizai mitingul pentru sustinerea echipei si-ti atrageai simpatia suporterilor, dar pe tine nu te intereseaza decat persoana ta. Tine minte echipa e a orasului Tg-Jiu, orasul lui Constantin Brancusi, a suporterilor, nu e jucaria ta oricati bani ai avea tu si ai tai apropiati.
    3

  • EnergiAAA spune:

    Trebuie facut ceva impotriva acestor MINUSURI ale echipei : DUCU & Stroescu…. !!!!!!!!! IN CURAND !!!

  • gil spune:

    Daca pe cel care ne-a facut sa avem zile frumoase l-ati pierdut ,sper sa nu aveti tupeul sa-l aduceti pe banca pe analfabetul mitocan STROESCU si pe hipopotamul cu cu–l cat Masa Tacerii in spatele jucatorilor, ca altfel in scurt timp cu ajutorul SUPORTERILOR (care v-au readus la echipa) o sa plecati toti trei.CIUREL sa-si tina prostovanul pe banii lui daca de servici nu-l duce capul,iar tu DUCULE_MUCULE dute de viziyeazo pe mata ca poate -i este dor de tine.

  • sector A spune:

    Mestere asa ne-a fost intelegerea?Vezi ca ai tendinte sa faci echipa ca la capatul benzi.Te rog frumos faceti-ne sa nu regretam ca am pierdut timpul pe la stadion cu fel si fel de comentarii si proteste pentru a nu se definta echipa.
    Sper ca nu am scapat de junghi si am dat peste tuse.Deja dupa ce se petrece la echipa am inceput sa avem
    presentimente sumbre.
    Incearca sa stai si sa analizezi de unul singur fara influente ,cu adevarat la viitorul acestei echipe.
    Despre Domnul Ciurel numai de bine,este clar ca a facut numai lucruri bune pentru baschetul gorjean,stie toata lumea acest lucru ,dar ar fi bine sa nu puna interesul personal(familial)in ce s-a apucat sa faca bun.
    Ati pierdut fanionul echipei considerati ca ati plecat cu un handicap de peste 50% in ceea ce priveste simpatia suporterilor.Refuzam sa credem ca atat de mult ne-am bucurat ca ati venit presedinte, v-a veni timpul sa fim inversunati ai acestei schimbari.
    In speranta ca ne-am facut intelesi,noi adevaratii fani ai echipei va dorim succes si luciditate in deciziile pe care urmeaza sa le luati.

  • sector A spune:

    scuze! benzii (graba)

    • raulica spune:

      mda … penibili … Energia inseamana un singur jucator? daca nu pleca acum si pleca la anu nu era acelasi lucru? in loc sa multumim pentru ca inca avem o echipa pe care o putem sustine … acum ca a plecat trebuie sa nu mai sustinem echipa? inseamna ca voi nu sunteti fanii echipei de baschet, sunteti fanii unui singur jucator … din partea mea puteti sa va duceti sa vizionati meciurile lui din Cipru daca echipa nu va intereseaza!

      • endofthegame spune:

        Du-te ,bai, si lasa-ne in durerea noastra!
        Ne vedem la sala , noi sa strigam si sa cantam si pe ei cei care ,,ghidoneaza” echipa sa-i doara in cot de noi !
        OVER!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.