RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Toţi pleacă cu şanse egale”

/ 4 iulie 2011

Grigoraş îşi atenţionează elevii că nu trebuie să se lase pe tânjeală, delăsarea la antrenamentele din Austria sau evoluţiile neconvingătoare din partidele de verificare putându-i costa.

„Toţi pleacă cu şanse egale, asta e clar. Cine consideră că e titular şi nu demonstrează că merită să joace face o prostie. Cine nu va munci mai mult decât în campionatul trecut nu va juca. Asta e cea mai mare bubă a fotbaliştilor noştri, se văd titulari şi o lasă mai moale considerând că totul li se cuvine lor”, a declarat Grigoraş despre şansele jucătorilor săi de a prinde un loc în prima garnitură a Pandurilor.

Tehnicianul Pandurilor spune că partidele amicale vor avea un rol deosebit de important în edificarea sa asupra jucătorilor şi aspura formulei cu care va începe noul campionat: „Jocurile sunt cele mai importante, iar ce formulă de joc va ieşi învingătoare cu ea voi începe campionatul. E normal ca şi lotul să-l stabilim după acest stagiu, vedem care sunt jucătorii care dau randament şi care mai au de muncă. Sunt şase jocuri, în plus o să lucrăm mult cu mingea şi cred că în partea a doua a cantonamentului ne vom edifica asupra tuturor. Prima parte e de încercări şi căutări de soluţii, iar pe final, având lotul valid, o să se cristalizeze echipa”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.