RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Contracte noi pentru patru panduri

/ 3 iulie 2011

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat prelungire cu încă partu ani a contractelor a patru jucători tineri, promovaţi sezonul trecut de Petre Grigoraş la prima echipă.

„Ionuţ Rada, Ionuţ Tătaru, Alexandru Avramescu şi Marian Pleaşcă au semnat contracte pe câte patru ani cu Pandurii Târgu Jiu. Sunt jucători tineri, de perspectivă, care şi-au făcut datoria atunci când Grigoraş i-a folosit şi ne-au convins că pot fi soluţii pentru Pandurii”, a declarat preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu.

Pleaşcă a fost jucătorul cel mai folosit de Petre Grigoraş adunând 11 partide în campionatul trecut, Rada a îmbrăcat tricoul primei echipe în 7 meciuri, tot atâtea câte a strâns şi Avramescu, însă acesta din urmă a prins foarte puţine minute, fiind trimis pe teren îndeosebi pe final de meci, în vreme ce Tătaru a jucat un singur meci, bifând toate cele 90 de minute în jocul său de debut în Liga I.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.