RSS post comments feeds rss email feeds twitter

26 de panduri vor merge în Austria

/ 3 iulie 2011

Pandurii vor deplasa un lot format din 26 de jucători în cantonamentul din Austria, echipa gorjeană urmând a ajunge la Saalfelden luni seară, după două călătorii cu autocarul şi una cu avionul.

„Autocarul nostru a plecat din Târgu Jiu de sâmbătă spre Austria, cu maseorii şi cu magazionerul echipei. Luni la ora 10:30 lotul Pandurilor va pleca din Târgu Jiu spre Bucureşti, iar la ora 17:00 se va îmbarca în avion cu destinaţia Munchen. La ora 19:00 vom fi la Munchen, iar la ora 21:00 vom ajunge deja la hotelul în care vom fi cazaţi la Saalfelden”, a explicat managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, traseul pe care echipa gorjeană îl va parcurge de la Târgu Jiu la Saalfelden.

În privinţa lotului deplasat, Temelescu a făcut cunoscut că Grigoraş a cerut un lot de 26 de jucători, iar în Austria vor mai ajunge şi alţi jucători care vor susţine probe de joc: „Vom avea în Austria un lot de 26 de jucători cărora li se vor alătura patru jucători care vor susţine probe. E vorba de doi camerunezi, un francez şi un protughez, trei fiind atacanţi şi unul mijlocaş ofensiv. Ei vor fi analizaţi de antrenorul Grigoraş, vor fi studiaţi la antrenamente şi în jocurile de verificare şi, în cazul în care tehnicianul va fi mulţumit, vom opri ceva, dacă nu, vom mai căuta”, a mai declarat Viorel Temelescu.

Lotul Pandurilor pentru Austria:

Portari: Lazar, Mingote, Horvat,

Fundaşi: Popete, Pleaşcă, Rusu, Viera, Chiricheş, Rada, Tătaru, Cardoso, Grecu, Vlad

Mijlocaşi: Băcilă, Avramescu, Pintilii, Vranjes, Nistor, Brata, Voiculeţ, Cristea, Unguru

Atacanţi: Lemnaru, Stromajer, Bucur, Grigoraş

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.