RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staicu, argint la Campionatele Naţionale de tineret la 10.000 m

/ 1 iulie 2011

Alexandru Staicu, deşi încă junior, a reuşit să devină campion naţional de tineret al României în cursa de 10.000 de metri.

Atletul Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, antrenat de Viorica Dima, a reuşit la Campionatele Naţionale de Tineret ce au avut loc la Bucureşti un timp foarte bun, 31:55, timp care reprezintă un nou record personal pentru Alexandru Staicu, cu 47 de secunde mai bun decât precedentul. „Chiar dacă este încă junior, Alexandru a făcut o cursă foarte bună, în ciuda faptului că a fost călcat de ceilalţi concurenţi şi a fost nevoit să alerge 10 km în şosete, pe ploaie. A fost la doar 5 secunde de îndeplinirea baremului pentru participarea la europene”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Viorica Dima.

Proaspăt laureat cu argint la Campionatele Naţionale de tineret, Alexandru Staicu va face parte din lotul cu care România va ataca pe 7 iulie Campionatul European de alergare montană, competiţie care va fi organizată în Turcia, la Bursa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.