RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic va menţine scheletul vechii echipe

/ 1 iulie 2011

Aproape sigur de prelungirea contractului său la Energia, Slobodan Nikolic a început să-şi facă planuri în ceea ce priveşte echipa cu care va aborda noul sezon.

„Trebuie luat totul pas cu pas… Întâi să văd ce buget real vom avea la dispoziţie şi după aceea ce transferuri vom face. Eu am făcut deja o listă cu ce îmi mai trebuie, presupunând că marea majoritate a jucătorilor de bază din sezonul trecut vor reveni la Energia. De fapt, aici cred că nici nu îmi fac prea multe probleme cu revenirea mai vechilor jucători pentru că atât Stefan şi Bigus, cât şi Darby şi Troupe sunt de acord să joace din nou la Tg-Jiu, mai ales că au aflat despre rezolvarea situaţiei cu bugetul”, a declarat Nikolic senior care a confirmat că cei patru stranieri care au dus greul în campionatul trecut se vor regăsi şi în lotul pentru sezonul viitor.

În ceea ce priveşte jucătorii cu care Energia îşi va întări lotul, Slobodan Nikolic spune că numele lor nu vor fi făcute publice pentru moment: “Despre noii veniţi, încă nu e bine să vorbesc acum de nume pentru că fiecare dintre ei au evoluat la 5-6 echipe din Divizia A şi nu vreau să se afle şi să îi fure alţii. Însă, mă repet, transferurile vor depinde şi bugetul pe care îl voi avea la dispoziţie pentru că nu pot să vorbesc cu jucătorii în cauză şi să nu ştiu sigur ce salariu le pot oferi”, a mai declarat tehnicianul sârb al Energiei.

Legat de obiectivul pe care Energia îl va avea în sezonul viitor, Slobodan Nikolic spune că a revenit cu speranţa de a realiza mai mult decât în primul său mandat la Târgu Jiu: “De data asta simt că va fi altceva, sper ca sezonul viitor să avem rezultate mult mai bune, mai ales dacă vom fi scutiţi şi de ghinion… Cu cei mai vechi şi cu cei care ar putea veni am face o echipă valoroasă, de asta sunt sigur”, a încheiat antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • nick55 spune:

    bun venit, slobodane! vei si mai iubit la tg-jiu acum! sper sa raspunzi la fel cum ai facut si sezonul trecut: cu profesionalism si seriozitate! vom fi alaturi de tine si de noua conducere! voi cu jocul, noi cu incurajarile si cantecele! inca o data: bun venit!

  • vs3 spune:

    WELCOME HOME COACH!

  • EnergiAAA spune:

    In saptamanile acestea ENERGIA s-a dovedit ca fiind o echipa foarte iubita si sustinuta de fani!!!

  • alt fan spune:

    ви сте најбољи тренер !

  • doarbaschet spune:

    Sincer,preferam tandemul Evans-Raut,pentru spectacol,pentru atmosfera din si din jurul echipei. Pana la urma,important este sa existe echipa si sa activeze in prima divizie,dar pe langa rezultate si pozitia in clasament (care nu pot fi spectaculoase,dar trebuie sa nu fie nici dezamagitoare), conteaza si aspectele enumerate mai sus.

  • done spune:

    sunt doar un simplu spectator ce nu cunoaste nimic din „culise”… l-am admirat pe dl. Evans si are si el destule merite, dar parca la dl. Nikolic s-a vazut mai mult. E drept ca poate nu s-a implicat in actiunile din jurul echipei, dar tactic cred ca a fost peste dl. Evans. un mic exemplu, asa cum am perceput eu (din tribuna)… atunci cand situatia era putin mai „naspa” rezolvarea, in versiunea Evans, era vazuta sub forma „cine are mingea arunca de la 3 puncte”… versiunea Nikolic era cu totul altceva… poate ca multi vor zice ca rezultatele nu erau in nici unul din cazuri cele asteptate, dar lotul din sezonul Nikolic a fost putin sub cel din vremea Evans

  • Gigi Topor spune:

    ”doar baschet” ce ai frate ti-e foame ? ca doar nu juca evans pe teren si intra in cos cu tot cu minge,ti-o placea tie de el ca era mai nigga si mai bling-bling da slobodan e tatal lui.Echipa juca mai bine in primele 2 sezoane din cauza madafacarilor mai valorosi pe un buget mai mare.Pai si Rautz ala numai impresii de aristocrat de ma simteam privilegiat cand dadeam mana cu el.Daca ramane darby ,troupe,bigus antrenoru si fisu plus inca 3 balerini rezonabili avem echipa de primele 8 hai ceau.

    • =)) spune:

      Si cine ma rog esti tu mai..de spui ca domnul Raut are „impresii de aristocrat” ?..Omul ala stie mai mult baschet decat o sa stii tu in toata viata ta , te asigur !

    • done spune:

      cam… total de acord cu tine, da’ eu nu am vrut sa fiu asa „rau” in comentariu. 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.