RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii aşteaptă întăriri în Austria

/ 29 iunie 2011

Antrenorul Petre Grigoraş a dezvăluit faptul că în Austria a acceptat deja să testeze doi jucători străini, un atacant şi un mijlocaş ofensiv.

Grigoraş a menţionat că încă mai aşteaptă o veste bună de la CFR Cluj în ceea ce-l priveşte pe Batin, dar trebuie să-şi ia măsuri şi pentru cazul în care acesta nu va ajunge la Târgu Jiu: “Aştept după primul cantonament al lui CFR situaţia lui Batin se va clarifica 100%. Eu sper să vină el. dacă nu, în Austria o să testez doi jucători, nu le ştiu numele exact. Un portughez şi un portughezo-francez, un atacant şi un mijlocaş ofensiv. Au CV-uri destul de bune, dar să vedem dacă îi vom opri. În primă fază o să facem o vizită medicală şi să-i văd la 1-2 meciuri, altfel nici nu vreau să aud de nimeni. Nu iau de pe DVD sau ce scrie pe CV-urile lor”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

În acest moment Pandurii nu au decât doi atacanţi, pe Stromajer şi Lemnaru, al treilea atacant din lotul gorjenilor, Albert Voinea, fiind convocat la echipa naţională under 19 pentru jocurile Campionatului European ce va avea loc la Bucureşti, tânărul atacant al Pandurilor ratând astfel primele partide din acest campionat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.