RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu l-a iertat pe Chiţu

/ 29 iunie 2011

Plecarea neanunţată a lui Chiţu în iarnă de la Târgu Jiu după doar un antrenament făcut sub comanda lui Grigoraş l-a făcut pe tehnicianul Pandurilor să se îndoiască de caracterul jucătorului.

Sorin Chiţu a devenit între timp jucător al echipei gorjene, însă Grigoraş nu mai pare interesat de serviciile celui mai bun marcator din liga secundă în campionatul trecut: “Chiţu e greu să se mai întoarcă. Eu am nevoie de jucători de caracter, şi el a făcut ce a făcut în iarnă. Din păcate, au fost suficienţi jucători destui de bunişori, dar dacă nu au avut caracter nu v-au ajutat aşa cum s-a vrut. Nu contează neapărat talentul şi valoarea. Dacă vii şi joci când vrei, deja stric un colectiv care este unit. Chiar dacă o să apară supărări şi divergenţe ca în orice echipă, dar per total s-a format o echipă care îşi cunoaşte interesul. M-a dezamăgit total în iarnă, nu m-am mai gândit la el. Dar poate mă voi gândi, nu ştiu momentan”, a comentat Grigoraş situaţia lui Sorin Chiţu.

Chiţu şi Vlad, un alt jucător al Pandurilor, vor evolua pe 2 şi 6 iulie în barajul pentru promovare în Liga I în tricoul celor de la Săgeata Năvodari, echipă la care au evoluat în sezonul trecut.

Dacă pentru Chiţu nu s-a găsit încă loc în lotul Pandurilor, Grigoraş spune că Vlad va ajunge în Austria imediat după cel de-al doilea meci de baraj: “Pe Vlad l-am lăsat la Năvodari pentru baraj, am înţeles că era cumva obligat să meargă acolo. Pe 6 iulie are meci, iar pe data de 7 iulie e aşteptat în cantonamentul nostru. O să vină cu avionul până la Munchen de unde va fi luat de Pârvulescu”, a declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.