RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari va continua să evolueze în prima ligă de baschet

/ 29 iunie 2011

Adunarea membrilor asociaţi din cadrul CS Energia Rovinari a hotărât înscrierea echipei de baschet în viitoarea ediţie a campionatului naţional Divizia A.

Fostul preşedinte al secţiei de baschet, Marius Vlaicu, a demisionat, clubul anunţând că mâine va face public numele noului preşedinte al secţiei de baschet.

Preşedintele clubului CS Energia Rovinari, Ion Surdu, a anunţat că prin contribuţia membrilor asociaţi, Consiliului Judeţean Gorj, Primăriei Tg-Jiu, Complexului Energetic Rovinari şi societăţii comerciale Artego SA, bugetul echipei de baschet va fi unul asemănător cu cel din campionatul trecut.

Comentează!

13 Comentarii până acum

  • famic_baschet spune:

    VLAICU , DU-TE VLAICU ,DU-TE!……….

    uuuRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRaaaaaaaaaaaa URRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

  • fanbaschet spune:

    Uraaaaaaaaaaaaaa!! Suntem cu totii alaturi de echipa!! Multumim pentru un nou campionat!Hai Energia!!

  • HAI ENERGIA! spune:

    Ne bucuram enorm pentru aceasta veste .Va asiguram de respectul nostru pentru aceasta decizie si va multumim in numele copiilor nostri care bat fericiti mingea de baschet pe teren in loc sa stea cu ochii atintiti in calculator.Orasul nostru a devenit mai cunoscut si datorita acestei minunate echipe!!

  • çosty spune:

    OARE DIN NOU DL. DAN CUMPANASU????????
    CE ZICETI???
    DIN NOU TROUP, DARBY, POATE TRIM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  • abu spune:

    Sa intelegem ca vlaicu si-a dat demisia pt ca echipa a fost inscrisa in campionat?
    Stirea seamana cu cea din ’89:”Revolutia a invins! Dictatorul a fugit!”

  • alin67 spune:

    Doamne ajuta.Cred ca acum se vor gasi si altii care sa ajute. Nu cu mult,dar oricat conteaza.O veste buna cu adevarat,atat pentru noi,adultii,dar mai ales pentru copiii nostri.

  • done spune:

    Doamne ajuta ca au inteles ca era pacat sa pierdem un lucru frumos asa cum este aceasta echipa de baschet. Hai Energia ca iar trebuie sa umplem Sala Sporturilor din toamna!

  • gigi spune:

    Cand se pun abonamentele in vanzare ?

    • gigi spune:

      Si totodata speram ca suporterii echipei ( in numar cat mai mare )sa-si ia abonamente si astfel sa putem ajuta la o mica parte din finantarea baschetului. Meciurile de acasa sa se joace cu casa inchisa . Hai ENERGIA !!!!

  • justitia spune:

    MULTUMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ca ne-ati adus bucuria in suflet!HAI ENERGIA!Am fost,suntem si ramanem alaturi de echipa.MULTUMIM in numele nostru si al copiilor nostri.Bafta multa d-le Cumpanasu si nu tratati echipa cum a fost tratata in campionatul trecut.ENERGIA ! ENERGIA! ENERGIA!ENERGIAAAAAAAAAAAAAAAA VICTORIE !!!

  • nick55 spune:

    am fost, suntem si vom fi in tribune alaturi de echipa! am fost, suntem si vom fi, in afara salii, alaturi de conducere! haideti sa-i incurajam pe toti si sa-i ajutam, cu tot ce putem noi, pentru a face performanta! ce a fost rau s-a dus, ce a fost greu a trecut! noi am ramas langa echipa! sper din tot sufletul sa se vanda toate abonamentele pentru tot campionatul! veniti cu totii la sala si veti vedea ca n-o sa va para rau! pentru spectacolul din tribune suntem datori noi! pentru cel din teren, antrenorul si jucatorii! haideti sa fim un tot si va fi perfect! hai energia!

  • HAI ENERGIA! spune:

    Sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar cred ca pretul abonamentului ar putea sa fie de 100 lei si asa am contribui si noi la bugetul echipei care ne-a facut multe week-end-uri frumoase si care poate ne-a ajutam sa legam pritenii frumoase.Oricum banii se duc pe prostii si nu cred ca ar saraci numeni…..

  • ion spune:

    Sunt si eu de acord dar cu conditia ca abonatul sa fie tratat ca atare.La Tg-Jiu nici macar programul meciului nu se da la abonati. Si apoi crezi ca acesti bani in plus se vor duce spre sportivi , ma indoiesc!De atatia ani nimeni din club nu a facut ceva deosebit pentru public sau jucatori si ar putea fi facute multe DOAR PASIUNE SA FIE dar pasiunea nu am vazut-o decat la public si Evans . DECI D-LOR CARE CONDUCETI BASCHETUL CU PASIUNE PUTETI FACE MULTE , DOVEDITI CA O AVETI!!!!!!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.