RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sprijin moral pentru Energia din toate zonele ţării

/ 28 iunie 2011

Suporterii Energiei sunt încurajaţi de suporterii altor echipe din ţară în demersul lor de sensibilizare a celor în măsură să susţină financiar echipa de baschet astfel încât aceasta să poată fi înscrisă în noua ediţie de campionat.

Articolele postate de site-urile specializate în care este prezentată scrisoarea deschisă a fanilor Energiei au primit şi o serie de comentarii. Site-ul numaibaschet.ro găzduieşte comentarii venite de la useri din Mureş, Mediaş şi Ploieşti. Userul baraka spune: „bafta gorjenilor, muresenii sunt alaturi de voi!”, eusuporter, un alt user, este emoţionat de mesajul transmis de gorjeni: “Offf…emotionanta scrisoare! Sa speram ca se va gasi o solutie pentru acesti suporteri minunati! Multa bafta si din Ploiesti si sa ne vedem in sezonul viitor!”, iar Maghiaru speră ca şi în sezonul viitor să poată veni la Târgu Jiu pentru a-şi susţine echipa favorită în meciul cu Energia: “Buna tuturor Gorjenilor. Sunt un sustinator al echipei G M Medias si vreau sa va spun ca ar fi mare pacat ca echipa de baschet de la Energia Rovinari sa se desfiinteze. Sezonul 2010-2011 ati avut o echipa buna,sustinatori pe masura si, o baza sportiva frumoasa si nu in ultimul rand sinteti ospitalieri cum rar a fost dat sa intalnim pe unde am umblat prin tara. De aceea nu trebuie sa va lasati si trebuie sa luptati in continuare ca orasul vostru sa aiba si pe viitor echipa de baschet. Eu sper sa ne intalnim si in sezonul viitor cu bine. Salutari tuturor”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.