RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii studiază DVD-uri de prezentare a jucătorilor

/ 26 iunie 2011

Pentru acoperirea postului de atacant, Pandurii mai are nevoie de încă un jucător ofensiv, Grigoraş fixându-şi ca ţinte pe Batin şi Axente, însă şansele ca aceştia să ajungă la Târgu Jiu sunt destul de mici.

Fără prea multe soluţii pe piaţa internă, oficialii de la Pandurii aruncă un ochi şi la cea externă, preşedintele executiv al gorjenilor recunoscând că în această perioadă membrii staff-ului tehnic urmăresc mai mulţi jucători pe DVD: „Suntem într-o perioadă în care analizăm foarte multe mailuri şi DVD-uri în care ne sunt propuşi de impresari foarte mulţi jucători. Membrii staff-ului nostru urmăresc aceste DVD-uri sau link-uri cu filmuleţe de prezentare pentru a vedea dacă este cineva care merită să fie chemat la probe în cantonamentul din Austria. Sunt jucători din Africa şi America de Sud, dar nu se poate spune nimic acum, suntem doar în perioada de studiu”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta a mai precizat că nu foarte mulţi dintre aceştia vor şi ajunge în Austria: „Maxim doi dintre aceştia vor fi chemaţi în cantonamentul nostru pentru a susţine probe, dar, probabil, vor mai fi şi alţi impresari în zonă care vor dori să le vedem, pentru o zi sau două, jucătorii”, a completat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.