RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragotoiu şi Moagă, speranţele gorjenilor pentru Olimpiada de la Londra

/ 23 iunie 2011

Rezultatele obţinute în acest an de Georgiana Dragotoiu şi Elena Moagă în competiţiile de maraton şi semimaraton ne dau speranţe că Gorjul va fi reprezentat anul viitor la Jocurile Olimpice ce se vor desfăşura la Londra.

“De foarte multă vreme am susţinut că va veni vremea când aceste fete vor ajunge în vârf. Acum sunt gata să promit că Elena Moagă şi Georgiana Dragotoiu vor realiza baremul pentru participarea la Jocurile Olimpice. Şi vă mai spun că secţia de atletism va confirma în continuare. Vă garantez!”, a declarat Ion Bură, antrenorul celor două fete care luptă pentru participarea la Olimpiadă.

În acest an, Elena Moagă a câştigat mai multe concursuri de semimaraton, cu timpi excelenţi: “Mai am puţin până ajung la Olimpiadă. Le mulţumesc şi eu celor de la Direcţie pentru ajutor. Am o medalie de aur la Balcaniadă, am câştigat şi un semimaraton în Macedonia şi am şi un loc 3 la Niş. Referitor la Olimpiadă nu-mi e teamă. Sper să prind Olimpiada din 2012. Noi avem multe medalii iar acum vrem să ajungem să ne luptăm la cea mai importantă competiţie, Olimpiada de la Londra”, a declarat Moagă. Georgiana Dragotoiu a participat în acest an la două concursuri de Maraton şi spune că este mulţumită de rezultate: “Mulţumesc Direcţiei pentru cantonamentul de la Săcelu, unul care s-a dovedit a fi foarte util, dar şi pentru indemnizaţiile de efort pe care le-am primit. Ne dorim ca prin rezultate să-i mulţumim şi pe cei care ne ajută. Sper să mă calific la Jocurile Olimpice pentru proba de maraton.

Sunt acum la opt minute de barem. Baremul e de 2 ore şi 43 de minute, iar timpul meu e de 2 ore şi 51 minute. Facem tot posibilul să ajungem la Olimpiadă. Ar fi un vis şi sperăm să-l îndeplinim”, a declarat Georgiana Dragotoiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.