RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suporterii Energiei şi-au continuat acţiunile de susţinere a echipei de baschet – GALERIE FOTO

/ 22 iunie 2011

După ce ieri s-au întrunit pe terenurile de baschet din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu pentru a discuta şi căuta soluţii pentru ca echipa de baschet să nu se desfiinţeze, suporterii Energiei au continuat acţiunile de atragere a atenţiei opiniei publice dar şi factorilor direct implicaţi.

Noaptea trecută, pe faţada Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, pentru a doua oară în această vară, şi-au făcut apariţia postere cu mesaje de susţinere a echipei de baschet, iar un banner imens, scris imediat după întâlnirea de marţi de la terenurile de baschet, a fost amplasat pe un cam de pod în apropierea Rovinariului. De asemenea, iniţiatorii acţiunii au făcut cunoscut faptul că o scrisoare în care se cere sprijin pentru echipa de baschet a fost lăsată la uşa casei directorului Complexului Energetic Rovinari, Tiberiu Trotea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Gichi23 spune:

    Sunt multe argumente pentru care echipa de baschet trebuie sa ramana dar trebuie gasite solutii viabile.Poate ca nu totul tine exclusiv de politicienii de la putere.Cred ca trebuie sa ne organizam noi,cei care iubim baschetul si sa gasim aceste solutii.Stiu ca bugetul aproximativ ptr. un an competitional este de 250.000-300.000 de euro.Oare cate firme private si cate persoane fizice ar fi dispuse sa scoata din buzunar bani seriosi ptr. a sustine aceasta echipa?Deasemenea Primaria si CJ Gorj cat pot aloca din bugetele lor ?
    Nu am nimic cu alte sporturi dar in afara fotbalului nu am vazut copii practicand alt sport de echipa decat baschetul.
    Domnilor factori de decizie,megeti grabnic din poarta in poarta(mai sunt 2 saptamani) si cereti sprijinul tuturor
    iar sportingorj sa publice in fiecare zi titluri cu litere de-o schioapa de sprijin ptr. echipa de baschet.

  • justitia spune:

    Felicitari initiatorilor!Domnule Trotea dovediti ca santeti impartial si dati satisfactie si iubitorilor de baschet.Veniti alaturi de noi la meciurile Enegiei si o sa traiti senzatii nemaipomenite (atunci cand baietii pierdeau,publicul ii incuraja,nu ca la handbal cand bietii baieti sunt iubiti doar cand castiga de cei cativa spectatori).Va RUGAM nu spulberati visul frumos numit baschet.IUBIMMMM ENERGIAAAAAAAAAAA !!!

  • a fan spune:

    Hai Energia ! Alaturi de echipa asta pana la moarte !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.