RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristea, gata pentru un nou început la Pandurii

/ 21 iunie 2011

Călin Cristea este pandur încă din iarnă, dar nu a apucat să joace pentru gorjeni datorită unor neglijenţe, aşa că o parte din retur a fost nevoit să joace tot la Unirea Alba Iulia, la echipa de la care a fost cumpărat.

Cristea s-a întors însă în această vară la Târgu Jiu, este considerat de Grigoraş un plus pentru echipa sa în viitorul campionat şi crede că de această dată va reuşi să joace şi să se şi impună la Pandurii: “Am vorbit şi cu conducerea şi totul este ok. De acum mă lupt să prind un loc de titular. A fost o dezamăgire că nu am rămas din iarnă, dar contează doar viitorul pentru mine, nu mă mai interesează trecutul”, a declarat Călin Cristea despre noul capitol din cariera sa de fotbalist. Acesta crede că perioada ce urmează le va fi de ajutor, chiar dacă este una mai grea, iar Pandurii va reuşi să facă un campionat mai bun decât cel recent încheiat: “Este perioada cea mai dificilă pentru un jucător, dar sper să o trecem cu bine şi să fim în formă maximă când începem campionatul. Concurenţa este benefică şi pentru echipă şi pentru jucători. Important e ca toată lumea să fie sănătoasă şi cel mai bun să joace. După cum s-a jucat în retur cred că ne putem propune un obiectiv mai îndrăzneţ decât evitarea retrogradării. Cred că putem să fim mult mai sus în clasament”, a mai declarat mijlocaşul adus de la Alba Iulia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.