RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Batin, oprit de Jorge Costa în lotul CFR-ului

/ 17 iunie 2011

Noul antrenor al celor de la CFR Cluj, Jorge Costa, a mutat surprinzător şi a scos de pe lista de transfer trei jucători de care conducerea clubului ardelean dorea să scape în această vară. Printre ei se află şi paul batin, atacantul curtat cu insistenţă de Pandurii.

Jorge Costa a decis că Felice Piccolo, Cristian Bud şi Paul Batin merită încă o şansă la CFR Cluj, aşa că i-a anunţat să-şi ia paşapoartele pentru că vor face parte din lotul clujenilor pentru cantonamentul de la Abtenau, din Austria.

Chiar dacă în numeroase rânduri cei de la Târgu Jiu au declarat că sunt foarte aproape de a-l transfera pe Batin la Pandurii, iar tânărul atacant şi-a manifestat dorinţa de a lucra sub bagheta lui Grigoraş, se pare că acesta este tot mai departe de echipa gorjeană, aşa că oficialii pandurilor trebuie să atace acum alte piste pentru a completa compartimentul ofensiv, acolo de unde va lipsi faţă de sezonul trecut Apostu, iar Voinea va rata şi el primele etape datorită convocării sale la echipa naţională ce va participa la Campionatul European under 19.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.