RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, surpriza lui Pârvulescu pentru Grigoraş

/ 17 iunie 2011

La antrenamentul de vineri după-amiază al Pandurilor a participat şi Grigoraş, nu Petre, care a condus doar antrenamentul, ci Alexandru Grigoraş, fiul tehnicianului echipei gorjene.

„Mi-a făcut o surpriză Pârvulescu. El s-a interesat de el. Îi va fi mult mai greu decât celorlalţi pentru că am pretenţii mari de la el. Dacă va reuşi cu atât mai mare va fi meritul lui, dar nu-i voi face nici o concesie. Dacă după primul cantonament consider că nu face faţă, nu va rămâne, fără nici un fel de problemă. Acesta sunt eu şi nu mă pot schimba”, a declarat Petre Grigoraş despre surpriza pe care i-a făcut-o preşedintele executiv prin aducerea juniorului familiei Grigoraş la Târgu Jiu.

Alexandru Grigoraş a evoluat sezonul trecut în liga a III-a, la Callatis Mangalia, pentru care a marcat două goluri, echipa de la malul mării reuşind promovarea în liga secundă. Antrenorul Grigoraş spune că lui nu-i va fi greu să-l antreneze pe fiul său, însă pentru Alexandru va fi o presiune în plus: „Pentru mine nu e nici un fel de presiune, pentru el este o presiune în plus, într-adevăr. Ştie, vrea să încerce, a promovat acum cu Mangalia, e liber de contract. Nu mă dezic de la meserie şi i-am spus-o şi lui, va fi tratat la fel ca şi ceilalţi, cu 10 % mai exigent decât ceilalţi. Nu sunt primul care îşi antrenează copilul. Dacă va avea tăria şi calitatea să se impună foarte bine, dacă nu va pleca în altă parte”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.