RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Olimpiu Bucur: “E o şansă mare pentru mine, sunt un norocos!”

/ 16 iunie 2011

Atacantul transferat de Pandurii în această vară de la CS Zlatna, Olimpiu Bucur, spune că este încântat de ceea ce a găsit la Târgu Jiu şi speră ca Petre Grigoraş să-i aprecieze calităţile şi să-l păstreze în lotul primei echipe.

“E frumos la Pandurii, sper să rămân. Nu am vorbit încă cu domnul Grigoraş, dar sper să-l conving prin calităţile mele. O să le vedeţi când o să lucrăm cu mingea. Joc mijlocaş dreapta sau atacant, oricare dintre posturi. E un pas enorm pentru mine, nu mă aşteptam să-l fac atât de repede, dacă aşa a fost să fie… E o şansă mare pentru mine, sunt un norocos”, a declarat Olimpiu Bucur la sosirea sa la Târgu Jiu.

Bucur spune că nu s-a gândit în timpul campionatului trecut că va ajunge la Pandurii, aşa că nu a urmărit meciurile echipei gorjene, dar ştie că la Târgu Jiu sunt mulţi jucători tineri, că Grigoraş este unul dintre antrenorii care merg pe mâna tinerilor şi că speră ca la Pandurii să se reîntâlnească cu Paul Batin, jucător cu care a fost coleg în perioada junioratului la CFR Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.