RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jaka Stromajer “Pandurii poate să termine în prima jumătate a clasamentului”

/ 16 iunie 2011

Schimbat în bine de Grigoraş, atacantul Jaka Stromajer speră ca noul sezon să fie unul şi mai bun pentru Pandurii, slovenul văzându-şi echipa undeva în prima jumătate a clasamentului.

Reporter: Grigoraş a reuşit să facă din tine un atacant mult mai eficient decât erai înainte. Crezi că vei putea face mai mult în noul sezon?
Jaka Stromajer: Nu numai eu, ci toţi de dorim o mai mare eficienţă în noul sezon. Eu vreau doar să continuăm ce am început aici de la venirea lui Grigoraş. Mă gândesc ca toată echipa să joace bine, aşa cum a mai făcut-o şi, normal, îmi doresc şi ca eu să marchez cât mai multe goluri.

 

Reporter: Te sperie concurenţa cu Paul Batin sau cu alţi atacanţi care ar putea fi aduşi în această vară la Pandurii?
Jaka Stromajer: Eu cred că încă mai trebuie jucători. Şi în atac şi în apărare sau la mijloc. Trebuie să fim o echipă competitivă peste tot anul. Eu nu mă sperii de nimeni şi cred că ar fi bine să mai vină jucători la Pandurii.

Reporter: Are Pandurii forţa de a se clasa în noul campionat în prima jumătate a campionatului?
Jaka Stromajer: Da, Pandurii poate să termine în prima jumătate a clasamentului. Dacă ne uităm la jocul echipei de la venirea lui Grigoraş sau câte puncte am luat în retur vedem adevărata valoare a noastră, adică o echipă de prima jumătate a clasamentului.

Reporter: Ce va transmis Grigoraş la revenirea din vacanţă?
Jaka Stronajer: Grigoraş ne-a spus că este bucuros că am rămas toţi jucătorii împreună şi ne-a transmis că vine o perioadă grea pentru noi, dar este obligatoriu să trecem prin aceste zile, numai aşa campionatul va fi trecut cu bine.

Reporter: Câte goluri promiţi că vei da în noul sezon?
Jaka Stromajer: Nu promit niciun gol. Aşa cred că este cel mai bine.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.