RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se despart de Cardoso?

/ 15 iunie 2011

Situaţia lui Alexandre Cardoso la Pandurii este incertă, brazilianul, se pare, dorindu-şi să fie mai aproape de familie în perioada următoare.

Lucrurile nu sunt deloc clare, declaraţiile bătându-se în cap. Antrenorul Petre Grigoraş l-a lăudat, dar a precizat că, din câte ştie el, Cardoso nu va continua la Pandurii: “Cardoso e ca şi plecat. Ştiam lucrul acesta. Clubul s-a folosit de serviciile lui, el a fost plătit pentru cât a evoluat aici, a fost iubit de public, adulat, a avut şi rezultate destul de bune. După trei ani şi jumătate e normal să plece. Am înţeles că domnul Condescu e de acord, nici eu nu mă pot opune şi dacă asta e dorinţa lui trebuie să o respectăm”. În schimb, de acolo de unde ar fi trebuit să vină declaraţiile care să certifice o eventuală despărţire au venit declaraţii care lasă să se înţeleagă că brazilianul vrea să continue la Pandurii: “Sunt pregătit să continui cu Pandurii, am venit să negociez un nou contract cu Pandurii. Voi discuta cu preşedintele Condescu, sunt mici detalii contractuale, dar cred că le vom rezolva. Sunt bucuros că mi-am rezolvat problema de la genunchi şi acum sunt apt. Pentru Condescu vreau să rămân să joc la Pandurii. Sunt de trei ani aici şi el mi-a asigurat toate condiţiile, n-am avut nicio problemă şi pentru România el e pe primul loc. Dacă nu mai putem să mai mergem în continuare el îmi va spune, dar eu nu cred că este nicio problemă şi eu voi rămâne. Pandurii este echipa care mi-a deschis uşa şi eu vreau să mai joc 2-3 ani în Europa, la Pandurii, înainte să mă întorc în Brazilia”, a declarat Cardoso la reunirea Pandurilor.

Declaraţiile de dragoste ale lui Cardoso la adresa Pandurilor ar putea să meargă mână în mână şi cu o despărţire de echipa gorjeană, dar asta doar după semnarea unei prelungiri a contractului său, asta pentru ca şi Pandurii să aibă de câştigat de pe urma unui eventual transfer al brazilianului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.