RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ralbex Turcineşti a promovat în Liga a III-a

/ 15 iunie 2011

Ralbex Turcineşti a reuşit să treacă de SC Sopot în barajul de promovare în Liga a III-a impunându-se cu 3-2 (0-0) în faţa echipei doljene, astfel încât echipa patronată de Marius Benegui va reveni după doar un an de pauză în al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

După o primă repriză albă, elevii lui Cătălin Bucă s-au dezlănţuit şi au marcat de trei ori. Ştefan a deschis scorul în minutul 54 transformând un penalti, Tiron a majorat scorul două minute mai târziu cu un voleu de zile mari, iar Tarhat a înscris cu capul în minutul 76 pentru 3-0. Având victoria şi promovarea în mâini, cei de la Ralbex au ridicat piciorul de pe acceleraţie, iar doljenii au reuşit să reducă din handicap. Mai întâi a înscris Troacă transformând un penalti în minutul 78 pentru ca în primul minut de prelungiri Idita să ducă scorul la 3-2. Finalul a fost extrem de tensionat, portarul Hârsu fiind eliminat în al treilea minut de prelungiri, însă nimic nu s-a mai schimbat, iar Ralbex Turcineşti va evolua din nou în Liga a III-a din sezonul 2011-2012.

„Aşa cum am promis, echipa mea a luptat până la capăt şi a obţinut această promovare chiar dacă puţini au crezut în noi. A fost meciul lui Tiron, pot să spun că el ne-a câştigat acest meci. Din păcate am avut de luptat şi contra arbitrilor, care le-au dat zeci de lovituri adversarilor din preajma careului nostru, dar am reuşit să jucăm foarte bine şi să ne impunem chiar şi în aceste condiţii ostile nouă”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Marius Benegui, partonul nou-promovatei Ralbex Turcineşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.